Connect with us
Horia Brenciu, mesaj dureros despre moartea mamei sale: "Nu am avut timp să o jelesc"

Știri

Horia Brenciu, mesaj dureros despre moartea mamei sale: „Nu am avut timp să o jelesc”

Horia Brenciu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A vorbit despre momentele grele prin care a trecut cu mulți ani în urmă. Mama lui s-a stins când el avea 11 ani.

Artistul a vorbit despre durerea pe care a simțit-o. A fost crescut de tatăl lui. L-a pierdut cu doi ani în urmă. Mai jos vei găsi declarațiile artistului în legătură cu durerosul subiect.

Horia Brenciu, despre durerea prin care a trecut după ce și-a pierdut mama:

“Cu cât ești mai mare și pierzi un părinte, e ca și când vârsta este direct proporțională cu gaura în suflet pe care o ai. Cu cât ești mai mare în vârstă cu atât gaura, și drama, și amintirile te învăluie și te doboară.

La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simțeam că pierd ceva important. Dar nu am avut timp să o jelesc.

Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii și mame unii lângă alții. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a fost declarația lui Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Mesajul emotionant al sotiei lui Horia Brenciu dupa ce s-a aflat ca are un copil adoptat

Dupa ce presa a scris ca Horia Brenciu are un copil adoptat, nevasta artistului a lasat o postare pe Facebook extrem de emotionanta. Alice Dumitrescu Brenciu a scris pe reteaua de socializare gandurile sale, provocata de una dintre prietenele virtuale.

„Toma… nu e sange din sangele meu. E suflet din sufletul meu. Tu stii!”, a scris Alice Dumitrescu Brenciu. Horia si Alice mai au doi copii in afara de micutul Toma. E vorba de trei fete pe nume Andreea, Maria si Mina.

„Toma este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume”

„Toma este baiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat si la fotbal si extrem de iubitor. CITEȘTE AICI CONTINUAREA.

Citește și: Horia Brenciu nu ține cont de nimic! Cu mașina prin parc

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top