Connect with us
Horia Brenciu nu ține cont de nimic! Cu mașina prin parc

Monden

Horia Brenciu nu ține cont de nimic! Cu mașina prin parc

Cunoscul cântăreț Horia Brenciu nu a mers pe jos, ci a intrat în parc la bordul unei maşini de lux, făcându-şi loc printre cei aflaţi la plimbare.

Un martor a filmat totul şi îl putem vedea pe Brenciu cum merge cu masina pe aleile parcului, pe unde se plimbau şi copii.

Recent, acesta a fost criticat după ce a realizat o transmisiune live pe Facebook, de la volanul maşinii, în contextul în care nouă români au murit într-un cumplit accident rutier petrecut în Ungaria, din cauza şoferului care făcea acelaşi lucru pe reţeaua de socializare.

”La orele amiezii, când parcul din Drumul Taberii era plin de oameni, mulți părinți sau bunici cu copii, o mașină a intrat efectiv pe alei, printre pietoni. În orice moment se putea întâmpla ceva, așa că m-am îndreptat spre autoturism.

Și, spre surpriza mea, la volan era cunoscutul prezentator Horia Brenciu, care la rândul lui e părinte” , a scris un cititor Libertatea, care a trimis și filmulețul demonstrativ.


În imagini apare Horia Brenciu, la volanul mașinii sale, care înaintează cu viteză minimă pe aleile parcului. Acesta își salută fanii care îl recunosc și, la finalul ”cursei”, oprește și se fotografiază cu ei.

Citește și: Doliu in familia lui Brenciu. Tatal artistului a murit!

Solistul se îndrepta spre locul unde urma să susțină, în scurt timp, un concert și, dată fiind poziționarea scenei, nu ar fi avut altă cale de acces. Rămânea varianta în care solistul ar fi putut să se deplaseze pe jos până la locul concertului, un lucru nu prea uzual în astfel de situații.

Cum a fost surprins de fani zilele trecute

Horia Brenciu a fost certat zilele trecute de fani, tot din cauza unei situații legate de condus. Acesta a intrat în Live pe Facebook în timp ce era la volan, în mers și a făcut reclamă show-ului ”Mamma mia!” în care joacă.

Momentul lui – pe lângă faptul că încalcă prevederile Codului rutier – a avut loc la scurt timp după accidentul tragic din Ungaria, unde, din cauza șoferului care făcea live pe Facebook, nouă persoane și-au pierdut viața.

“Încetați cu live-urile la volan! Nu aveți timp să faceți live în alte condiții? Ce fel de exemplu dați?” sau ”Stop live la volan! Viața are prioritate, dacă nu a ta, a celor care sunt și ei participanți la trafic”, i-au transmis fanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top