Categorii Știri

Horoscop 10 aprilie 2016: Racul ia o decizie radicala

Horoscop 10 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 10 aprilie:

Berbec

Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui prieten in care ti-ai pus toata increderea. Observi ca totul a fost doar praf in ochi si nu gasesti in tine forta de a te rupe de esec. Esti blocat intr-o zona sumbra in care ai tendinta de a le vedea pe toate in negru, pentru ca dezamagirea e mare. Nu te asteptai la asemenea tradare, dar trebuie sa recunosti ca ai fost credul si ai asteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii ca sa nu te inseli si altadata si nu crede chiar tot ce ti se promite!

Taur

Nu stii cum sa reactionezi la vestile bune care sosesc astazi. Sa te bucuri cu toata inima si sa faci cinste prietenilor pentru succesul anuntat sau sa mai stai in expectativa ca sa se mai sedimenteze lucrurile? Te-ai ars si altadata cand te-ai bucurat inainte de vreme, de aceea acum esti foarte emotionat si cauti ceva consistent de care sa-ti agati emotia. Ai nevoie de o garantie concreta, vizibila, palpabila care sa te asigure ca vestea cea buna este un fapt si nu doar o speranta. Cand totul se va clarifica, te vei lauda la toata lumea.

Horoscop 9 aprilie 2016: Racii iau o decizie capitala

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie. Probleme pentru Sagetatori

TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Gemeni

Nu te simti bine in anturajul in care te afli astazi. Dialogul e defectuos si eforturile tale de a te face inteles esueaza, pentru ca nu ai parte de tovarasi buni de discutie. Unii sunt cu gandul doar la problemele lor si nu aud ceea ce le spui tu, iar raspunsurile le care ti le dau nu te satisfac. Fii pregatit sa vorbesti la pereti, astazi, pentru ca nu prea te asculta nimeni, dar tu insisti totusi sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti faci datoria pana la capat.

Rac

Esti foarte preocupat de viitorul tau profesional si esti in cea mai buna forma pentru a lua o decizie capitala. Trebuie sa fii atent la directia pe care pornesti de acum inainte, pentru ca nu o vei mai putea modifica dupa aceea. Tine minte: cum iti asterni acum, asa vei dormi! Esti in fata unei hotarari care va avea efecte pe termen lung, poate pe cativa ani de zile, ca si cum ai alege acum profesiunea pe care o vei imbratisa de acum inainte. Tine cont de sfaturile experimentate si mature ale celor care lucreaza deja in acel domeniu!

Leu

Faci planuri foarte frumoase alaturi de cei dragi si fiecare isi aduce contributia la un eveniment stabilit candva in perioada urmatoare. Asteptati cu mult entuziasm acel moment special si va bucurati numai la gandul ca veti fi cu totii actori principali in ceea ce urmeaza. Nu lasi nimic la voia intamplarii, ci profiti de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a pregati totul in cele mai mici amanunte, pentru ca vrei sa iasa totul perfect.

Fecioara

Ai grija ce-ti propui, pentru ca visul tau de acum ascunde si un aspect negativ care, mai devreme sau mai tarziu, va iesi la iveala. Risti sa alergi dupa o himera, dupa un plan imposibil, sau cel putin dupa o iluzie riscanta pentru tine. Esti sensibil, usor de impresionat si de influentat, ca atare poti pica in plasa unei persoane care, sub masca bunelor intentii, ti-ar putea crea mari neplaceri. Ai putea vedea cum visul tau cel mai important esueaza sau o ia pe o cale incorecta doar pentru ca ai lasat o tentatie negativa sa te conduca. Deschide bine ochii si vezi si punctele slabe din spatele aparentelor inselatoare!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Acest articol a fost actualizat la: 2016-04-09T20:31:20+03:00 20:31

Pagina: 1 2

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More