Connect with us
Horoscop 11 aprilie 2016

Știri

Horoscop 11 aprilie 2016

Horoscop 11 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 11 aprilie:

Berbec

Nu te astepta ca ajutorul celor din jur sa vina in lumini stralucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi si cel mai banal cuvant adresat tie. Coboara stacheta pretentiilor tale de la ceilalti, pentru ca azi te vei bucura de un sprijin sincer si eficient sosit in cel mai obisnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de castigat daca vei sti sa beneficiezi de sustinerea prietenilor bucurandu-te de simpla lor prezenta. O informatie aparent minora, care soseste azi de la ei, are pentru tine conotatii speciale.

Taur

Vestile care vin de la lume te intristeaza, poate nu pentru ca te privesc pe tine personal, ci pentru ca pui suflet in problemele altora. Devii o ureche buna de ascultat, un umar bun de plans pentru altii care trec prin situatii nefericite, si vei descoperi cat de mult bine le face prezenta ta alaturi de ei. Iti sacrifici linistea proprie doar pentru a fi alaturi de cel suparat, tocmai pentru ca stii ce mult conteaza sa existe cine alaturi care sa te asculte si sa-ti ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi tie ce iti vor multumi.

Horoscop 11 aprilie 2016: Gemenii au sanse de remarcare

HOROSCOP CHINEZESC – Ce inseamna, de fapt, Anul Maimutei de Foc, inceput pe 8 februarie. Cum te influenteaza?

Zodia experta in psihologia inversa

Gemeni

Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere. Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile. Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Rac

Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea. Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

Leu

Schimbarile apar peste noapte in planurile tale, de aceea trebuie sa dai dovada de flexibilitate ca sa poti schimba imediat macazul spre altceva. Daca o tii pe a ta si nu reusesti sa te adaptezi la noile conditii, ai putea rata o ocazie interesanta de aceea trebuie sa fii pe faza si sa nu respingi alternativele. Daca prima varianta nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispozitie care poate avea efecte mai bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigida, pentru ca nu-ti plac schimbarile bruste. Ai nevoie de timp de gandire inainte de a schimba directia, dar… nu prea e timp!

Fecioara

Ai timp berechet sa stai si sa cantaresti o situatie incurcata. Nu te impinge nimic si nimeni de la spate sa te grabesti sa dai un raspuns imediat, deci ia-ti tot timpul necesar pentru a chibzui si a privi lucrurile din toate directiile posibile, ca abia dupa aceea sa extragi concluzia finala. Cu cat analizezi mai atent, cu atat descoperi mai multe puncte de vedere si esti multumit ca ai avut suficient timp sa verifici totul cu atentie, pentru ca daca ai fi fost presat de termene limita, ai fi luat decizii pripite. Profita de ragazul primit in dar!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top