Connect with us
Horoscop 11 aprilie 2016

Știri

Horoscop 11 aprilie 2016

Horoscop 11 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta!

Balanta

Ai ajuns la capatul unui proiect si deja poti sarbatori reusita! Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. Acum, privind inapoi, spui ca nici nu mai conteaza eforturile depuse in ultima perioada pentru a ajunge aici, ci conteaza numai sentimentul de satisfactie a muncii implinite care te invaluie acum si te face sa te simti bine. Meriti felicitari, tocmai pentru ca ai trecut prin suficiente probe pe parcurs, cand aproape ca ai fi fost tentat sa renunti, dar iata ca insistenta si rabdarea iti sunt acum rasplatite pe deplin.

Scorpion

Nu consuma tot entuziasmul de inceput in prima etapa a unui proiect, pentru ca s-ar putea sa-l mai pierzi cand vor incepe sa apara si piedicile. Porneste in noua actiune echilibrat, rezervat, gestionandu-ti corect fortele. Nici sa risti totul pe-o carte, dar nici sa stai pasiv in expectativa, asteptand sa vezi ce fac altii, nu e corect, ci e nevoie de o implicare rationala, dand exact atat cat trebuie la momentul potrivit. Cu prudenta de rigoare, cu o analiza limpede a investitiei care depinde de tine, vei ajunge la rezultate de care vei fi mandru, dar nu pretinde roade iesite din comun din prima!

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie. Probleme pentru Sagetatori

TOP 3 – Zodiile de barbati care fac mai mult decat vorbesc

Sagetator

Cel mai greu e atunci cand trebuie sa te imparti intre doua planuri pe care le iubesti la fel de mult. Ca e vorba de doua locuri in care te simti bine, ca sunt doua persoane la fel de importante pentru inima ta sau doua pasiuni care iti provoaca aceeasi bucurie, daca ai fi nevoit sa alegi intre ele, ti-ar fi ingrozitor de greu. Vei incerca sa le impaci pe amandoua pe cat posibil, dar va veni totusi o zi cand va trebui sa te decizi. Simti ca ti se rupe sufletul cand te gandesti ca trebuie sa alegi doar una.

Horoscop 11 aprilie 2016: Capricornul se pune pe investigat

Capricorn

Gasesti exact echipa potrivita pentru a rezolva o situatie pe care, de unul singur, nu reusesti sa o mai gestionezi. Ceilalti privesc lucrurile mult mai limpede decat tine tocmai pentru ca nu sunt implicati emotional. Impreuna cu ei, vei cantari problema pe toate fetele si vei descoperi mult mai usor, punctele slabe si caile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care sa te completeze sau, in cazul in care ai deja niste opinii formate, sa te aprobe de pe margine, de parca nu ai fi prea sigur pe parerile tale. Daca primesti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj sa le pui in aplicare.

Varsator

Desi esti una din zodiile cele mai sociabile si mai comunicative, azi parca nu-ti mai gasesti cuvintele pentru a te face inteles. Te afli intr-un anturaj numeros cu care nu prea ai multe in comun, fiind ori persoane complet necunoscute, ori oameni cu care nu ai prea multe de impartit de aceea preferi sa ramai in banca ta, decat sa faci eforturi pentru a te integra in colectiv. Poate exista cineva in acest mediu care te priveste cu oarecare ostilitate, cu raceala, ceea ce ingreuiaza dialogul, preferand sa taci sau sa astepti sa iesi cat mai repede din acel loc.

Pesti

Se creeaza o atmosfera foarte placuta in grupul din care faci si tu parte, ceea ce va indeamna pe toti la dialog, la o cooperare fructuoasa, la o prietenie din care se pot naste rezultate care sa multumeasca pe toti. Alatura-te colegilor cu interese similare si uniti-va fortele intr-un sens comun, pentru ca ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de lauda! Unul din secretele reusitei este optimismul, si atat timp cat va tratati unii pe altii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comuna nu e departe.

Horoscop oferit de ACVARIA

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top