Connect with us
Horoscop 13 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 13 august 2016. Scorpionii au noroc

Leu

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

Fecioara

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, si bine faci, pentru ca decizia finala va fi lucida si buna.

Horoscop 13 august 2016

Balanta

Daca vrei sa scapi de o grija, de acel balast emotional care stii si tu ca nu iti face bine, cauta o cale de a te elibera, de a spune ce simti. A tine totul doar in tine nu e in beneficiul tau, deci gaseste solutia optima pentru a transmite ce e in sufletul tau. Ca scrii pe hartie ceea ce te macina, ca destainui celui mai bun prieten ceea ce te apasa, ca mergi la un psiholog care stie sa te asculte si sa te indrume, te vei simti mult mai bine dupa asemenea marturisire, semn ca uneori ai nevoie sa spui si altora ce e in interiorul tau. Fii sigur ca marturisirile tale sunt pe maini bune, cine te-a auzit e demn de incredere si tainele tale la el vor ramane. Iar hartia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsa acum si te vei simti liber!

Citeste si: TOP 4 cei mai dotati barbati in functie de zodie

Scorpion

Ai de partea ta o imensa doza de noroc pe care merita sa o valorifici intr-un scop caruia ii acorzi acum mai multa importanta. Adu-ti aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine inainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, si ocupa-te de el din nou acum. Intre timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sortii si acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, daca vezi ca ceva nu merge acum, e bine sa-l lasi o vreme deoparte si sa te apuci de el mai tarziu. Acum a venit vremea sa repornesti un proiect care prima data n-a mers chiar asa de bine: a doua sansa e mai buna!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top