Connect with us
Horoscop 13 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 13 august 2016. Scorpionii au noroc

Sagetator

Cata importanta acorzi tu viselor? Probabil foarte multa, pentru ca intuitia ta e foarte dezvoltata si relatia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale. Stai putin si fa un efort de memorie, pentru ca azi noapte, in vis, ti s-a transmis un mesaj foarte important. Daca ti-l amintesti, felicitari, analizeaza-l cu multa atentie, cauta ce inseamna prin dictionare de vise, descopera ce simboluri ies in evidenta, pentru ca poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta. Daca, din pacate ,visul s-a sters din minte la primii zori, roaga-te sa ti se reveleze altfel simbolurile aparute in vis, pentru ca ele ar putea sa se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua sansa de introspectie. Fa putina liniste in minte si suflet si asculta ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

Capricorn

Tu reprezinti autoritatea deplina in ochii altora care asculta de tine cu sfintenie. Unii o fac din respect, pentru ca iti recunosc astfel valoarea si superioritatea, altii o fac din frica, pentru ca e posibil sa detii si unele instrumente coercitive in cazul in care n-o fac, dar altii, pur si simplu, iti admira personalitatea luminoasa, puternica, ce iese in evidenta pe oriunde ar trece. Nu te folosi insa de pozitia ta pentru a supune si a da ordine in stanga si-n dreapta, ci o poti canaliza cu succes si in alte scopuri. Prin puterea pe care o detii poti face lucruri minunate, fara a avea nicio conotatie egoista,d e exemplu poti lupta pentru altii!

Citeste si: TOP 3 Zodii cu cea mai buna intuitie

Varsator

Dupa ce stai de vorba cu un tovaras de incredere care are rolul de a te dinamiza si mobiliza mai mult pune mana pe unelte si treci la treaba. E un moment excelent sa dai startul unui plan nou, dar scanteia nu vine de la tine, ci de la o persoana care iti impartaseste in mare taina ideea. Pentru ca el nu detine resursele pentru a pune in practica acest scop, iti impartaseste tie, cu multa speranta, acest plan, pentru ca stie ca tu esti cel mai in masura sa aplici. Apuca-te de treaba, asadar, dar asculta-i in permanenta parerile si sfaturile, pentru ca formati un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!

Pesti

Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti de-o viata, ba chiar mai mult de atat, parca relatia voastra trece dincolo de actuala existenta. Va cunoasteti atat de bine unul pe altul, ganditi la fel, reactionati la fel si va completati de minune. El este ceea ce nu esti tu si invers, deci, daca va puneti amandoi la un loc resursele, ar putea iesi lucruri nemaipomenite. Lupta pentru a pastra aceasta relatie puternica si vie, pentru ca aveti amandoi multe de invatat si de castigat unul de la altul si unul prin altul. Probabil e o relatie karmica, ce provine din alte existente anterioare, si va simtiti in siguranta impreuna.

Horoscop 13 august 2016 oferit de Acvaria!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top