Connect with us
Horoscop 14 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 14 august 2016. O noua iubire pentru Gemeni

Horoscop 14 august 2016. Previziuni detaliate pentru 14.08.2016

Desi pentru Sagetatori ziua de duminica este una banala, ei nu sunt prea deranjati de monotonia de astazi. Scorpionii trebuie sa se ocupe azi de lucrurile marunte de care nu au avut timp pana acum. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Invata, nu te opri niciodata sa intrebi, sa citesti si sa studiezi, pentru ca tot ce afli, de acum si pana la adanci batraneti, e scoala vietii! Azi ai ocazia de a intalni o persoana a carei maturitate si intelepciune o apreciezi la superlativ. Ii asculti sfaturile cu aviditate, convins ca el e profesorul tau de incredere. Ai atatea de aflat de la un astfel de om, incat ai vrea sa fii un burete care sa absoarba tot ce spune. Pur si simplu, vezi in el un exemplu sau un mentor demn de urmat, si simti ca tot ce afli de la el te face mai puternic. Nu stii clar ce simti pentru aceasta persoana, dar e o iubire ciudata, o combinatie de respect, admiratie si incantare ca te poti afla in preajma sa.

Taur

Desi ai fi tentat sa respingi o anumita provocare, la prima vedere, nu fi atat de ferm cand spui nu. Lasa acolo un pic de loc de intoarcere, pentru ca, dupa o vreme, s-ar putea sa te razgandesti si sa vrei sa incerci totusi varianta respectiva. Refuza intr-un mod mai delicat, nu atat de transant, ca totusi sa poti reveni, la o adica, asupra deciziei tale. S-ar putea ca partea buna a lucrurilor sa nu se vada la inceput si sa fie nevoie sa parcurgi cateva etape pana cand le vei descoperi, si atunci vei regreta ca ai spus un nu atat de hotarat. Nu da, deci, raspunsuri definitive, mai ales daca e vorba de refuzuri!

Gemeni

O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente. Nu te multumi doar sa primesti gesturile de admiratie, de afectiune, de rasfat, ci ofera si tu in aceeasi masura!

Citeste si: Top 4 cupluri de zodii care fac sex nebun

Rac

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top