Connect with us
Horoscop 14 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 14 august 2016. O noua iubire pentru Gemeni

Leu

Unde e veselia ta caracteristica, optimismul tau debordant, energia ta pozitiva? Azi parca ti s-au inecat toate corabiile si aluneci pe o panta a tristetii care nu ti se potriveste deloc. Sigur ca ai si tu problemele tale, dar nu merita atata atentie cat le oferi. Cu o atitudine tonica, pe care tu o cunosti foarte bine, cu o viziune optimista asupra viitorului, nimic nu merita atata incrancenare. Lasa cuvintele cu tenta negativa la o parte, gen nu pot, nu vreau, nu stiu, nu merge… Ba da, toate au solutii daca nu te invalui in aceasta haina trista si sumbra care nu-ti vine bine. Lupta impotriva acestei stari emotionale: trece!

Horoscop 14 august 2016

Fecioara

Discutiile pe care le porti cu cei dragi din familie au un rol major pentru a ajunge la unele concluzii benefice pentru toti. Descoperi cat de multe aveti in comun, ca va intelegeti de minune asupra unor subiecte, ca stiti sa va puneti laolalta puterile pentru a ajunge la un scop comun. Aceasta minunata armonie merita valorificata din plin in actiuni comune la care sa-si aduca toti ai casei contributia, ca nu se stie cand veti mai fi atat de uniti, de compatibili, de toleranti unii cu altii. Arati imensa intelegere partenerului tau de viata sau copiilor tai, aspect ce construieste terenul pasnic cel mai favorabil unor activitati comune de succes.

Citeste si: Horoscop Urania: 13 – 19 august 2016

Balanta

Starea neplacuta in care te afli azi nu e legata de vreo situatie din exterior care sa-ti provoace aceste emotii, ci de lipsa anumitor informatii de care ai mare nevoie. Cat timp nu stii clar incotro te indrepti si pe ce resurse te poti baza, e normal sa calci grijuliu, ca pe coji de oua. Tocmai pentru ca nu esti inca foarte bine edificat in privinta rezultatelor care te asteapta la final, fii foarte prudent, nu te avanta in directii neverificate si stai cu ochii la factorii de risc. Nici sa exagerezi nu e bine, ca si cum ar fi peste tot doar piedici si inamici, pentru ca atunci chiar ca se termina altfel decat ai fi dorit! Cineva te-ar putea ajuta in aceasta situatie, daca ai lasa orgoliul si ai cere sfaturi!

Scorpion

Ocupa-te azi de lucrurile marunte de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor. Ia-le pe toate pe rand, una cate una, si ai sa vezi ca lista de datorii in asteptare se reduce dintr-o data la jumatate doar pentru ca ti-ai propus sa te ocupi de ea astazi. Cere si ajutorul celor din jurul tau, pentru ca e si de datoria lor deopotriva.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top