Connect with us
Horoscop 14 martie 2016

Știri

Horoscop 14 martie 2016

Horoscop 14 martie 2016. Afla ce iti pregatesc astrele!

Horoscop 14 martie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 14 martie 2016 – Berbec

 

Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau ipocrizia, si stii sa-ti iei masuri de precautie astfel incat sa nu te lasi inselat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveala adevarul chiar si in cele mai obscure situatii, pentru ca presimti ca cineva umbla cu cioara vopsita si nu te lasi pana nu-l demasti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine si bine faci ca lupti pentru adevar pana in panzele albe!

Horoscop 14 martie 2016 – Taur

Poate aparea sansa unui imprumut oficial de la o banca sau alta institutie de profil sau intri in posesia unui onorariu pentru o munca prestata deja, suma ce ti de cuvine de drept. Te bucuri de niste bani promisi de ceva vreme. Orice ai face, trebuie sa respecti legea, conditiile impuse, sa nu te abati de la corectitudinea actiunilor financiare pe rol, pentru ca, in caz contrar, aceasta poate fi si o zi a penalitatilor, in care orice neregula poate fi depistata si sanctionata imediat. Ajungi in fata unei echilibrari financiare: ori ceva in plus, ori ceva in minus, exact cat e nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

 

Horoscop 14 martie 2016 – Gemeni

Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca nu ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel. Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai incing, ci conteaza sa-ti pastrezi tonusul pozitiv si sa nu tii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doresti si vei fi mandru ca ai ramas ferm pe pozitie, iar cei care acum te critica, isi vor recunoaste infrangerea, dar nu atat de simplu.

Horoscop 14 martie 2016 – Rac

Esti intr-o pasa buna ce te avantajeaza, mai tonic si mai optimist ca de obicei. Parca ai fi la un inceput de drum intr-o relatie promitatoare, pentru ca ai in preajma o persoana care va avea un efect foarte stimulativ asupra ta, jucand rol de „hei-rup” in cazul unei situatii in care dai semne de oboseala sau de plictiseala. Poate fi un coleg, din colaborarea cu el iesind proiecte deosebite. Ai numai de castigat de pe urma acestei cunostinte, deci fa tot posibilul sa-i intri in gratii. Ai contacte frecvente si importante cu superiorii sau alte persoane din conducere, de parca s-ar decide ceva major pentru cariera ta, deci fii atent la impresia pe care o lasi.

Horoscop 14 martie 2016 – Leu

Ar putea sa-ti intre in mediul tau intim, poate chiar in propria casa, o persoana care nu emite decat energii negative. E o sursa de rautati, de judecati, de injurii, de sageti otravite indreptate catre oricine si daca nu faci ceva inainte ca efectele sale sa se imprastie peste tot, risti sa fii atins si tu de otrava sa rautacioasa. Tine-l la distanta, evita sa-i faci confidente si sa-i deschizi poarta spre inima ta, pentru ca el abia asteapta o noua victima a rautatilor sale. Norocul tau e ca ai unde te retrage de efectele sale nocive, deci fugi din calea sa cat mai repede si trage si usa dupa tine. Nu-l lasa sa te invadeze!

Horoscop 14 martie 2016 – Fecioara

Esti dornic de aventura, pentru ca se naste in mintea ta o idee noua extrem de motivanta pe care abia astepti s-o si pui in practica. Bate fierul cat e cald, ca atare insista sa faci deja primii pasi in directia visata chiar acum, cat totul e inca proaspat in mintea ta, deoarece noul te stimuleaza fantastic si iti da un chef nebun de schimbare. Traseaza deja prima etapa a acestui demers de durata, pentru ca restul va veni usor de la sine. Uneori ajunge sa ai doar scanteia de inceput, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre tinta finala.

 

Horoscop 14 martie 2016 – Balanta

Ceva aparut din senin iti taie tot elanul cu care ai pornit un proiect important. De obicei nu esti atat de indraznet si de pregatit de asemenea confruntare, tocmai de aceea toti se mira ca ai dat startul cu atat avant. dar care, iata, iti este acum blocat de un hop pe care nu l-ai prevazut. Poate e bine sa iei o scurta pauza, ca sa treci in revista resursele de care dispui si abia dupa aceea sa continui. Acest hop iti transmite faptul ca nu ai analizat corect incotro mergi si pe ce poti sa te bazezi si acum ai putea descoperi punctul sensibil.

Horoscop 14 martie 2016 – Scorpion

Se pare ca va simtiti obosit si fara chef de munca. Va recomandam sa amanati deciziile importante si sa va dedicati unor activitati de rutina. Ar fi bine sa va relaxati si sa acordati mai mult timp odihnei. Stresul acumulat in ultima perioada nu va face decat sa va provoace probleme serioase de sanatate. Nu provocati discutii in contradictoriu!

 

Horoscop 14 martie 2016 – Sagetator

Mereu mai inveti ceva util pentru cel care devii in fiecare zi, iar azi ai ocazia de a mai imbogati cu ceva bagajul tau de informatii si de experiente, ceva ce iti va inspira mai multa incredere in actiunile in care esti direct implicat. Parca ai primi o confirmare, o aprobare, o garantie ca totul va fi bine, si asta iti da curaj sa duci mai departe ce ai inceput, asteptand cu optimism si entuziasm ceea ce vine. Pune in aplicare tot ce ai invatat pana acum, dar fii deschis si la noutati interesante.

Horoscop 14 martie 2016 – Capricorn

Asculta sfatul pe care il primesti azi sub forma unei informatii sau a unei vesti bune prin telefon, pentru ca este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalti, deci stai cu urechile palnie la tot ce se vorbeste in jur, ca nici nu stii ce pont de milioane apare! Reusita depinde enorm de atitudinea ta in fata noului sens care ti se deschide, ca atare poti avea castig de cauza daca primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o directie pozitiva, pornind la drum cu aura de invingator!

Horoscop 14 martie 2016 – Varsator

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere, dand dovada de maxima prudenta, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizeaza. E bine sa fii atent la fiecare pas pe care il faci, la fiecare cuvant pe care il rostesti, pentru ca orice atitudine impulsiva poate avea efecte asupra planurilor incepute. Cu cat evoluezi mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele ca roadele care ies de aici sa fie mai bune, deci ia-o incet, fara sa pretinzi rezultate imediate. Altadata te-ai grabit si ai scapat multe din vedere, dar acum arati ca ti-ai invatat lectia si faci pasi mici spre scopul tau cel mare!

Horoscop 14 martie 2016 – Pesti

Trebuie sa lucrezi pe doua planuri complet diferite si fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi sa nu le combini, sa nu aduni mere cu pere, ci sa te apuci de unul din planuri, sa-l duci la indeplinire, si abia dupa aceea sa te gandesti la celalalt. Lucrand pe doua fronturi risti sa le strici pe amandoua, pentru ca zilele acestea nu prea te poti concentra sa faci mai multe deodata. Daca insisti sa le cari pe amandoua dupa tine in acelasi timp, la final nu vei fi multumit de niciunul! Alege.

Horoscop 14 martie 2016 este oferit de Acvaria

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top