Horoscop 19 august 2016. Fecioarele sunt debusolate

Leu

Combina cu succes cele doua calitati ale tale de care, cel putin azi, dai dovada din belsug: e vorba de tenacitate, rezistenta, prudenta la care se adauga un plus de tupeu si de dorinta de a schimba ceva. Din aceasta combinatie de forte nu poate iesi decat un rezultat excelent care va sta la baza succeselor tale viitoare. Lasa timiditatea si modestia deoparte, pentru ca acum castiga cei indrazneti, cei care fac un pas in fata cu incredere maxima in propria valoare. Tu te poti afla azi printre cei de acest gen!

Fecioara

Esti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai stii cum sa le gestionezi. Nu reusesti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere gresita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

Horoscop 19 august 2016

Balanta

Iesi din mediile in care planeaza ostilitatea, agresivitatea de orice natura sau un spirit de competitie folosit gresit, pentru ca nu prea ii vei face fata! Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu aceasta ocazie, cata invidie sau rautate este in celalalt, dar fa tot posibilul sa nu pici in capcana energiilor negative declansate de rivalul tau, pentru ca nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci ii vei da apa la moara acestuia.

Citeste si: TOP 3 Zodii care fac scandal

Scorpion

Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagina: 1 2 3

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More