Connect with us
Horoscop 20 martie 2016

Știri

Horoscop 20 martie 2016

Horoscop 20 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 20 martie 2016 – Balanta

Regreti lipsa de cumpatare de care ai dat dovada cu ceva timp in urma, pentru ca ai aruncat, absolut inutil, niste bani pe fereastra. Ai crezut ca vei face fata unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o suma de bani demult promisa, or nimic din toate acestea nu s-a materializat si acum iti dai seama ca te afli pe un teren sensibil. Cantareste mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru ca nu stai prea bine cu banii ti orice eroare poate dezechilibra major bugetul si poti trece de la plus la minus pe nesimtite.

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 21 – 27 Martie 2016

Horoscop 20 martie 2016 – Scorpion

Bucura-te de o zi libera pentru a iesi in lume si a te simti bine. Ai chef de distractie si te comporti ca un copil lipsit de griji care vrea sa se joace. Exact aceasta este starea perfecta a acestei zile: joaca! Fii liber sa faci ce vrei, sa mergi oriunde te cheama inima, sa nu tii cont de limite si restrictii, si sa incerci lucruri care nu s-ar cuveni varstei tale. Dar cine decide ce se cuvine si ce nu? Fa ce vrei, fii liber sa descoperi lumea prin ochii de copil, pentru ca in adancul sufletului mai exista inca un pusti pus pe sotii care asteapta sa se manifeste in voie. Scoate-l la lumina!

Horoscop 20 martie 2016 – Sagetator

Este ziua ta de succes, pentru ca detii toate resursele care te pot propulsa direct la telul tau cel mai mare. Gasesti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de invatat sau care te pot indruma spre scopul cel mare. Primesti vesti care te pun intr-o lumina speciala, incat nu ar fi de mirare sa ti se faca unele din cele mai promitatoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei functii de conducere. Teluri pe care doar le-ai visat inainte si pentru care te simteai pregatit pot fi atinse acum pentru ca iti pui in joc tot bagajul de calitati de care dispui.

Horoscop 20 martie 2016 – Capricorn

Fii cat se poate de prudent chiar si in situatiile cu cel mai mic factor de risc, pentru ca azi te scoate din incurcatura doar capacitatea de a te opri la timp. Ba chiar e indicat sa nu faci nimic, sa stai pe loc, sa nu (re)actionezi, pentru ca exact ne-actiunea e, de data aceasta, solutia optima. Daca ai incerca sa faci ceva, mai degraba strici, ca atare rezista ispitei de a porni in vreo directie, pentru ca nu esti in cea mai buna forma. Daca nu poti sta pe loc, ai putea merge intr-o directie gresita cu repercusiuni neplacute, deci… mai bine stai!

Horoscop 20 martie 2016 – Varsator

Esti pregatit sa investesti o mare suma de bani in confortul domestic, poate pentru a renova locuinta sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva iti spune ca nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumparaturi, dar e totusi o urgenta, pentru ca buna functionare a casei depinde totusi de acea achizitie. Discuta si cu ceilalti membri ai familiei ca sa primesti si din partea lor o eventuala aprobare, dar decizia finala tot tu o vei lua, dupa ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achizitii.

Horoscop 20 martie 2016 – Pesti

Ceva iti spune sa nu te implici deocamdata intr-o directie aflata inca la inceput. Nu ai toate informatiile de care ai nevoie, ci acestea ar putea sa mai apara pe parcurs. Ar fi bine, asadar, sa mai astepti o vreme pana se vor clarifica detaliile acoperite, deocamdata, de incertitudine. Si asa esti o fire indecisa, de felul tau, ca atare o astfel de situatie te incurca si mai tare, dar nu trebuie sa renunti, ci doar sa mai astepti o vreme pana se limpezesc orizonturile. Directia e buna, doar momentul nu e potrivit!

Horoscop oferit de Acvaria.

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top