Connect with us
Horoscop 26 iunie 2016

Știri

Horoscop 26 iunie 2016 – Fecioarele asteapta decizii in viata sentimentala, varsatorii se bazeaza pe persoana iubita

Balanta

Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial. Deschide-ti inima si mintea sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate. Uneori asteptarile devin limitari deoarece, dorind ca lucrurile sa se manifeste dupa un anumit scenariu, ai putea scapa din vedere alte cateva cai mult mai bune. Lasa-te dus de val si vei merge in directia buna!

Scorpion

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

Horoscop 26 iunie 2016 – Varsatorii le vin in ajutor persoanei iubite

Sagetator

Copiii sunt cel mai frumos lucru al vietii tale, deci apropie-te de ei si adu-ti aminte sa scoti si tu mai mult la iveala copilul din tine. Lasa incrancenarile, grijile, problemele, scoate aceste cuvinte din vocabular, si lasa-te condus de joc, asa cum faceai cand erai mic. Indiferent de varsta pe care o ai, vei vedea ca exista inca in adancul sufletului tau un copil care cere atentie, care vrea sa iasa afara sa se joace, ca atare dezbraca haina omului matur, sobru si responsabil si elibereaza acel copil. Da-i voie sa se joace, sa rada si sa fie liber! Prezenta familiei alaturi va stimula cumva acest joc, si te simti ocrotit, rasfatat, imbratisat, asa ca odinioara. Aceeasi energie minunata o reversi si tu, la randu-ti, asupra celor mici!

Capricorn

Ai impresia ca nimic nu merge, dar daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca problema nu e la tine, ci la anturajul nepotrivit on care ai nimerit. Te-ai inconjurat de oameni tristi, impovarati de probleme care discuta pe un ton sumbru, fara sa se poata agata de nimic bun din preajma lor. Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie. Poate te vor asculta.

Varsator

Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.

Pesti

Atmosfera nu e prea placuta acasa, de parca fiecare membru al familiei ar avea ceva pe suflet si nu reuseste sa exprime prin cuvinte ce simte. Ar fi bine ca fiecare sa-si ia inima in dinti si sa spuna clar ce il macina, de ce ii este frica, ce nu ii convine, pentru ca sigur exista o rezolvare pentru toate. Decat sa pastreze fiecare in interiorul sau nemultumiri, dileme si frustrari, mai bine ati sta cu totii de vorba fata in fata, ca sa gasiti tot impreuna solutiile cele mai eficiente. La baza acestei stari apasatoare din locuinta voastra se afla un blocaj de comunicare, dar unul din voi trebuie sa lase primul garda jos si sa-l invite pe celalalt la dialog sincer.

Horoscop 26 iunie 2016 oferit de Acvaria.

FOTO: 123rf

Pagini: 1 2

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top