Connect with us
Horoscop 29 martie 2016

Știri

Horoscop 29 martie 2016

Horoscop 29 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele!

Horoscop 29 martie 2016 – Berbec

Se deschide o perspectiva foarte entuziasmanta in fata ta si cu asemenea motivatie, prinzi curaj sa ajungi cat mai repede la scopul final. Totul merge excelent, esti stimulat atat de cei care participa si ei la acest succes, cat si de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape si iti investesti toate resursele in acest sens, sigur pe tine si pe ceea ce visezi sa gasesti la capat. Reusitele trec din una in alta, deoarece un succes de acum il naste pe urmatorul, si asa mai departe pana ce iti vezi visul implinit in totalitate.

Horoscop 29 martie 2016 – Taur

Chiar daca vii acasa nervos dupa o zi incarcata la serviciu, prezenta celor din familie are rol benefic asupra psihicului tau. Intelegerea cu care te trateaza cei dragi, dorinta lor de a te ajuta sa uiti de probleme te impresioneaza si te relaxezi ca prin farmec. Nu pune la suflet necazurile de peste zi, pentru ca vei uita de ele imediat ce copiii te vor coplesi cu jocurile lor iar partenerul de viata iti va arata imensa intelegere. Alinare gasesti numai acasa!

Horoscop 29 martie 2016 – Gemeni

Mintea ta agera poate genera azi solutii practice la cele mai complicate situatii. Iti merge mintea brici si ar trebui sa profiti de acest moment de varf din punct de vedere mental pentru a invata ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amanat din lipsa de timp sau de chef, de a planifica o strategie pe termen lung in afaceri sau in cariera. Ai idei bune, concrete, deci azi te poti baza si pe teorie si pe practica in egala masura pentru a ajunge la roade de care vei fi mandru.

Horoscop 29 martie 2016 – Rac

Esti un fel de lider in colectivul din care faci parte si ar trebui sa-i conduci si pe ceilalti spre un rezultat comun, dar te irita faptul ca unii nu iti respecta autoritatea si fac totul dupa cum cred ei de cuviinta. Nu e momentul sa fie independenti si sa faca opinie separata, ar trebui ca toti sa-si uneasca fortele spre un scop unic, de aceea iti va fi greu sa te impui in fata celor mai tineri care au impresia ca le stiu pe toate. Ar fi bine sa te asculte, pentru ca tu stii mai bine ce trebuie facut.

Horoscop 29 martie 2016 – Leu

Vestile bune care sosesc pe neasteptate te iau prin surprindere, dar te fac sa speri si mai mult de la viitor. Nici nu ai fi sperat asemenea schimbare de directie, este mai bine decat ai fi crezut ca se poate intampla, semn ca hazardul sta totusi la baza multor evenimente fericite din viata ta. Planurile indelung concepute si construite nu au rezultate la fel de bune ca cele decise in ultima clipa, ca atare ar fi bine sa te mai lasi, uneori, si la voia intamplarii, fara sa ai control asupra tuturor detaliilor. Fie ce-o fi!

Apasa aici pentru a citi continuarea pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top