Connect with us
Horoscop 9 aprilie 2016 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 9 aprilie 2016. Taurii vor fi mintiti de cei din preajma lor

Horoscop 9 aprilie 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie pentru ziua de sambata!

Horoscop 9 aprilie 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie pentru ziua de sambata!

Prima zi de weekend vine cu probleme pentru zodiile Taur si Gemeni. In schimb, vestile sunt foarte bune pentru Pesti. Iata ce au rezervat astrele!

Horoscop Berbec

Ai cu cine discuta astazi, pentru ca te afli intr-un mediu receptiv, deschis, dornic sa auda ce ai tu de zis. Comunicarea merge de minune in asemenea conditii, incat e o placere sa petreci ziua in compania unor astfel de oameni, care au si ei un mesaj interesant de transmis, dar, mai ales, iti dau si tie cuvantul! Cand te afli in asemenea spatiu, in care dialogul merge usor, cand toata lumea isi exprima deschis punctul de vedere si intelege si opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabila, deoarece fiecare are un rol de jucat. Prietenia, cuplul, viata de familie pot beneficia de acest schimb de opinii sincere.

Horoscop Taur

Deschide bine ochii si urechile, pentru ca azi vin spre tine informatii false, care te pot induce in eroare daca le crezi. Ai in preajma ta oameni care apeleaza des la minciuna, la masti false, incearca sa insele sau sa creeze o imagine falsa, si ascund adevarul intr-un balon de sapun. Exista minciuna si prin omisiune, deci nu-ti spun tot sau imbraca realitatea intr-o iluzie, anume pentru a ta face pe tine sa ratacesti pe cai laturalnice. Fii realist, asa cum esti de obicei, si nu crede tot ce auzi, pentru ca azi esti ceva mai influentabil, mai credul, mai impresionabil, si cei care au interesul sa te minta, chiar pot reusi!

Horoscop Gemeni

Unii se cam joaca azi cu nervii tai, dar in loc sa le dai satisfactie, mai bine le raspunzi in doi peri, ca sa nu vada ca te-ar deranja. Poti pune pe figura o masca falsa ca si cum totul ar fi perfect, chiar daca in sinea ta te supara atitudinea lor obraznica, dar nu trebuie sa le arati ce simti. Mai mult, ai putea sa intorci armele impotriva lor intr-o maniera pe care ei nu o vor agrea, astfel incat ironia si sarcasmul tau sa-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior si nu-i mai lasa sa te raneasca!

Horoscop Rac

Te ocupi cu mult spor de o serie de sarcini marunte, normale pentru un final de saptamana. Ai starea necesara pentru a te apleca asupra unor detalii pe care altadata, prins in iuresul de zi cu zi, nu aveai timp, dar azi stergi dintr-un foc o lista intreaga de maruntisuri. Te vei simti dintr-o data eliberat de un stres, minor la urma urmei, dar care totusi devenise o obsesie pentru tine. Ocupa-te acum de acele fleacuri pe care le tot ignori, pentru ca deja s-au adunat prea multe si daca nu le rezolvi odata si-odata, intr-o zi iti vor cere mai multa atentie si cine stie daca vei avea timp.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top