Connect with us
Horoscop 9 aprilie 2016 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop 9 aprilie 2016. Taurii vor fi mintiti de cei din preajma lor

Horoscop 9 aprilie 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie pentru ziua de sambata!

Horoscop Leu

Desi lucrurile pareau sa evolueze intr-o ciclicitate deja predictibila, dupa un sablon foarte bine conturat, azi resimti o schimbare majora de ritm. Pur si simplu, ceea ce inainte mergea dupa un pas regulat, bine cunoscut, acum parca o ia razna si evolueaza cu o viteza crescuta, care te ia prin surprindere. Tu oricum esti o fire iute, care apreciaza viteza si lucrurile care inainteaza rapid, dar chiar si pe tine te mira acest salt imens, ca asi cum ai sari peste mai multe etape deodata. Iti convine aceasta ascensiune rapida spre scopul tau cel mare, chiar daca, la prima vedere, nu intelegi cum de s-a putut intampla.

Horoscop 9 aprilie 2016

Horoscop Fecioara

Nimic nu poate fi mai frumos azi decat o petrecere, o reuniune de familie, timpul liber in compania celor dragi. Se simte aer de distractie, muzica, motiv de a bea ceva, si te simti bine in compania celor care te inconjoara cu simpatie si afectiune. Daca printre cei din preajma ta se afla si omul pe care il iubesti, ziua va fi perfecta, pentru ca inima ta va avea motive clare de fericire si veselie. Daca nimeni nu te invita undeva, fa tu mobilizare generala, pentru ca si altii au chef sa se destinda.

Horoscop Balanta

Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

Horoscop Scorpion

Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat daca nu te-ai baga in aceeasi oala cu cei din jur, pentru ca tu chiar nu ai nicio legatura cu problemele acestora. Incearca sa zambesti si sa treci mai departe ca si cum n-ar fi nimic, pentru ca atitudinea ta e net superioara. Abordezi o oarecare indiferenta la ceea ce se spune in jur si, cu un dram de umor, ai putea depasi momentul critic fara urmari neplacute. Ce-a fost a fost!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top