Connect with us
Horoscop 9 septembrie 2018 - Banii mult așteptați vin pentru o zodie

Știri

Horoscop 9 septembrie 2018 – Banii mult așteptați vin pentru o zodie

Horoscop 9 septembrie 2018.

Previziuni pentru toate zodiile – ziua de sâmbătă.

Horoscop 9 septembrie 2018 BERBEC

Gândul care se naşte acum în mintea ta va genera o construcţie întreagă, de perspectivă, ca atare nu te mulţumi cu ceea ce ştii acum. Mai adună date, informaţii, resurse, mijloace, instrumente, pentru că toate acestea vor conlucra la un moment dat în avantajul tău.

E o construcţie de lungă durată, dificilă fără doar şi poate, dar grozav de motivantă, pentru că tu deja ai în minte, vizualizezi deja, ceea ce te aşteaptă la capăt. Tu vezi deja ce frumos arată întregul edificiu, chiar dacă acum eşti încă la faza fundaţiei! Investeşte inspiraţie, creativitate şi pasiune în ceea ce clădeşti cu propriile tale forţe, dar şi multă răbdare!

Horoscop 9 septembrie 2018 TAUR

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării ca să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine.

Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăţi în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăţi!

Horoscop 9 septembrie 2018 GEMENI

Dacă tot ai parte de o zi liniştită în care nu apare nimic care să te streseze, eliberează-ţi mintea de griji! Orice tehnică de care dispui şi care îţi poate linişti mintea şi inima ar fi recomandabilă, ca atare foloseşte somnul, meditaţia, rugăciunea, lectura, orice altceva îţi poate distrage gândul de la preocupările obositoare ale ultimei perioade.

O discuţie cu o persoană în vârstă, cu mai multă experienţă de viaţă, poate avea un asemenea rol vindecător, de parcă vocea lui te alină, sfaturile sale te vindecă, şi simţi că, datorită lui, ţi se ridică de pe umeri o mare povară de griji şi gânduri negative. Ascultă-l şi urmează-i îndrumările!

Horoscop 9 septembrie 2018 RAC

Dai startul unei acţiuni noi, interesante, şi entuziasmul este la maxim la început de drum. Păstrează acest tonus cât mai mult timp, pentru că din energia pozitivă se pot naşte rezultate demne de toată lauda.

Poţi ajunge repede la ceea ce ţi-ai propus, dacă te încarci de această fantastică energie care te împinge practice la spate, deci transformă această experienţă într-o şansă de a demonstra cât de puternic, cât de motivat, cât de hotărât eşti să ajungi acolo unde ţi-ai propus, ba chiar să-ţi depăşeşti şi limitele, pentru că acest elan te poate propulsa şi mai departe decât crezi tu că poţi!

Horoscop 9 septembrie 2018 LEU

Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosferă paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansa ca totul să revină la normal după o perioadă mai dificilă.

Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cât mai mult în acest anturaj ca să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă.

Horoscop 9 septembrie 2018 FECIOARĂ

E o zi ca de sărbătoare, în care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism în compania unor persoane cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă.

S-ar putea spune că toate evenimentele acestei zile au la bază o reuşită, un succes pe care îl împărtăşeşti şi cu alte persoane deci merită să vă adunaţi la un loc să celebraţi victoria comună, orice eveniment deosebit îţi poate face ziua mult mai frumoasă, pentru că ajung la urechile tale doar veşti excelente despre naşteri, căsătorii, reuşite la examene sau alte momente de top.

Horoscop 9 septembrie 2018 BALANȚĂ

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tău, ci priveşte-l cu realism. Renunţă la speranţe absurde, la vise deşarte, la iluzii de perfecţiune, pentru că ştii şi tu că nu sunt posibile. Mai bine te implici în relaţie cu ceea ce eşti, acceptându-l pe cel din faţa ta aşa cum este, cunoscându-vă foarte bine unul pe altul, cu defecte şi calităţi, deopotrivă.

Dacă trăieşti într-un basm frumos, cu prinţi şi prinţese, într-o zi te vei trezi din vis şi îţi vei da seama în ce turn de fildeş ai stat captiv. Priveşte iubirea cu ochii larg deschişi, privindu-vă unul pe altul într-o oglindă foarte clară şi sinceră.

Horoscop 9 septembrie 2018 SCORPION

Viaţa de cuplu este motiv de împlinire pentru tine, deoarece partenerul te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii te înconjoară cu maximă iubire şi tu, la rândul tău, dăruieşti tot ce ai mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi.

Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă, un botez sau alte evenimente care te aşează pe tine în centrul atenţiei şi te încântă cu tot ce poate fi mai bun de la cei care ţin cu adevărat la tine. Azi poţi spune cu mâna pe inimă că eşti fericit!

Horoscop 9 septembrie 2018 SĂGETĂTOR

Investeşti multă pasiune în confortul locuinţei tale, pentru că aici te simţi tu cel mai bine. Orice gest dedicat înfrumuseţării spaţiului în care te afli, orice acţiune prin care măreşti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente şi asupra tonusului tău general.

Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit şi luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când intri într-un spaţiu nou, e să faci curăţenie. Un cât de mic artificiu de decor va face chiar şi din cel mai tern spaţiu, un loc de vis!

Horoscop 9 septembrie 2018 CAPRICORN

Nu te privi cu ostilitate pe tine însuţi, ca şi cum nu ţi-ar conveni nimic la propria persoană. Încearcă să te observi din punctul de vedere al celor care ţin la tine necondiţionat. Nu vezi cu câtă iubire te privesc? Nu vezi cu câtă căldură îţi vorbesc?

Dar numai tu eşti cel care te vezi pe tine însuţi ca pe cel mai mare inamic şi discuţi doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre eşecurile tale anterioare. Abandonează această atitudine autocritică şi negativistă cu privire la valoarea ta şi lasă-i pe cei dragi să te învăluie cu iubirea şi căldura lor, poate aşa te vor molipsi şi pe tine!

Horoscop 9 septembrie 2018 VĂRSĂTOR

Te simţi vinovat pentru un cuvânt spus nu demult şi vrei să ai o discuţie cu cel care a înţeles greşit mesajul tău. Apropie-te cu sinceritate şi recunoaşte-ţi greşeala, cere-ţi iertare, oferă explicaţiile de rigoare, pentru că poţi restabili armonia în relaţia respectivă.

E clar că la mijloc a fost o supărare de moment, o reacţie necontrolată, dar dacă eşti sincer şi admiţi că nu a fost corect din partea ta, dai mari şanse împăcării dintre voi. Dacă nu-ţi iei inima în dinţi să ceri scuze, nu faci altceva decât să te împovărezi cu un balast pe suflet, pentru că te vei gândi mult la asta de acum încolo. Dacă vrei să te eliberezi de vină, deschide vorba şi explică-te!

Horoscop 9 septembrie 2018 PEȘTI

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţa ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după tine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici.

Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, ca atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.com.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top