Connect with us
Horoscop Chinezesc 2018: Anul câinelui de Pământ - Zodiile care vor trece prin schimbă radicale

Știri

Horoscop Chinezesc 2018: Anul câinelui de Pământ – Zodiile care vor trece prin schimbă radicale

Pe 16 februarie 2018, începe Anul Câinelui de Pământ

Câinele este al unsprezecelea din animalele zodiacului. Potrivit unui mit, Împăratul de Jad a spus că ierarhia a fost decisă de ordinea în care au ajuns la petrecerea sa. Maimuţa, Cocoșul și Câinele erau într-o altă țară, ajutând un zeu să învingă spiritele rele, dar pentru că au ajuns în acelaşi timp, Împăratul de Jad i-a trecut în ordinea în care l-au întâlnit pe zeul cel străin. Astfel, câinele a devenit al unsprezecelea animal zodiacal.

Vezi AICI: Ce zodie esti in horoscopul chinezesc

Câinele este, în acelaşi timp, asociat cu ramura pământ şi îi corespund orele 19 – 21. În termeni yin și yang, principiul feminin – principiul mascuin, câinele este yang, adică un principiu masculin. În China modernă, este asociatîn termeni populari cu câinii Wàng Cái, ceea ce semnifică bogăție prosperă și provine din sunetele lătratului acestora.

Cinstiți și loiali, câinii sunt cei mai adevărați prieteni și cei mai de încredere parteneri.

Anii Câinelui au mai fost: ​​1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Împreună cu Stema Celestă există un ciclu calendaristic de 60 de ani. Deși este asociat cu pământul, zodiacul, implicit semnele animale, parcurge și cele cinci elemente ale naturii.

Personalitate și caracteristici

Caracteristica cea mai definitorie a unui câine este loialitatea. Ei nu îşi vor abandona niciodată prietenii, familia sau munca. Sinceri, oneşti și drepţi, sunt populari în cercurile sociale. Toată lumea are nevoie de un prieten câine pentru a se sfătui și ajuta. Sunt, de asemenea, buni pentru a-i ajuta pe alții să-și descopere și să-și repare obiceiurile proaste.

În ciuda modului în care acționează, ei se îngrijorează pentru orice, dar cu toate acestea, nu vor lăsa acest lucru să-i oprească. Odată ce au decis asupra a ceva, nimeni şi nimic nu-i poate întoarce din lor.

Câinele de Metal – 1910, 1970. Acești câini sunt tradiționali și atrăgători, au o înaltă consideraţie faţă de sine și nu le place să primească ajutor. Dar le place să-i ajute pe alții, deși uneori provoacă probleme pentru ei înșiși. Dacă vor prelua poziția cuiva vor deschide o cale clară către succes.

Citeste mai departe horoscopul chinezesc pentru 2018 AICI.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top