Connect with us
HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Balanțele trebuie să apeleze la înțelepciune, Taurii sunt nevoiți să fie atenți la accidentele casnice

Știri

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie 2020. Balanțele trebuie să apeleze la înțelepciune, Taurii sunt nevoiți să fie atenți la accidentele casnice

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezintă previziunile astrologice pentru săptămâna 26 ianuarie – 1 februarie. Urmează o săptămână de-a dreptul explozivă pentru câteva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta în aceste zile.

HOROSCOP. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP BERBEC Cum Soarele este în Vărsător cu Mercur și Luna se anunță o săptămână explozivă pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Pentru unii vizate sunt examenele, pentru alții este risc crescut de accidente. Mulți vor avea probleme legate de moșteniri, cu rudele. Alții pot avea discuții cu rudele de gradul unu sau doi. Soluțiile le văd individual, căci sunt analize complexe, combinate, de familie, etc.

HOROSCOP TAUR Cuadratura lui Uranus acum în mers direct cu Soarele, Luna și Merur vă poate lua cu totul prin surprindere, chiar pe relațiile de le considerați compatibile, ce să mai spun de cele incompatibile(dragoste)! Defecțiuni în casă, risc de electrocutări și accidente domestice sau de muncă. Evident, sănătatea este vizată. Anumite afecținuni au cauze profunde și le pot vedea doar pe astrograma karmică.

HOROSCOP GEMENI Cum Mercur, patronul vostru este lângă Soare în Vărsător, împreună cu Mercur, sectorul emoțional poate scăpa de sub control(sănătatea: la alții afectează alte zone sau organe, dupa cum aveți harta natală). Discuții în contradictoriu la locul de muncă(cariera) sau cu jumătatea voastră sentimentală sau din buletin(dragoste). Unii au sortit înscris și pot trece pe lângă el, neînțelegând…

HOROSCOP RAC– Cum Marte este în sectorul astral al sănătății și al locului de muncă se prefigurează la orizont tensiuni și probleme. Cu Stellium-ul din zodia opusă, a Capricornului, în care este implicată și Axa Karmică, unii nu știu dacă au ales conform misiunii cariera de o au înscrisă și nu am cum să le arăt acum drumul profesional corect înscris pe astrograma lor personală. Blocaje și pe business.

HOROSCOP LEU Unii au coamă alții nu! Unii se descurcă, alții cred că se descurcă… Spuneam la Rac de blocajele perioadei, iar căile de deblocare pot să le văd pe astrograma voastră kamică. Sunt chestiuni complexe și puteți fi destabilizați pe termen lung, chiar ce nu gândiți. Apoi vin peste voi restanțele karmice de plată, chiar dacă acum spuneți că vă merge bine.Vizate sunt și sănătatea și relația matrimonială/amoroasă.

HOROSCOP FECIOARĂ Stellium-ul din Capricorn, format de Axa Karmică cu Jupiter, Saturn, Pluton, dar și cele trei planete din Vărsător la debut de săptămână (Soare, Mercur, Luna) vă ia la întrebări. V-ați orientat și îndrumat bine copilul sau copiii; nepoții sau vlăstarele tineri din familie(dragoste)? Că mulți acum mi se plâng; deși i-au educat, micuții nu-și găsesc locul sub Soare(cariera). Vă poate afecta și sănătatea.

Mai multe pe kfetele.ro.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top