Connect with us
Horoscop de weekend 17-18 octombrie 2020. Gemenii dau de probleme

Știri

Horoscop de weekend 17-18 octombrie 2020. Gemenii dau de probleme

Horoscop de weekend pentru perioada 17-18 octombrie 2020. Gemenii fac ce fac și reușesc să dea de bucluc în această perioadă. Problemele apar din mers, dar aveți norocul că sunteți destul de energici și le rezolvați. Semenele de aer sunt predipuse în acest weekend să aibă situații neprevăzute și este recomandat să fie în gardă.

Horoscop weekend 17-18 octombrie

Dacă semenele de aer dau de bucluc și probleme în acest weekend și problemele neprevăzute nu contenesc să apară, nici zodiile de foc nu sunt ferite. Aceste sunt avertizate de astre să calculeze foarte bine cuvintele pe care le spun și să cântărească de două ori ce spun, pentru că s-ar putea să fie greu de înțeles.

Berbec

Faci ce faci și scoți cuvinte grele pe gură, controlează-te puțin pentru că nu toți din jurul tău sunt dispuși să înțeleagă că tu treci printr-o perioada proastă. Duminică vin vești importante de la un membru drag al familiei tale, gestionează situația cu calm.

Taur

Ești prea agresiv, prea intolerent și prea indispus. Fă ceva să te destinzi, să încerci să nu mai gândești în acest weekend ca un taur, care vede „doar cu coarnele”.  Ai tendința să ataci pe toată lumea și nu te mira dacă există repercusiuni din partea celor din jurul tău.

Gemeni

Dai de probleme. Dar ai noroc că soluțiile sunt la degetul tău mic, reușești să scapi de ele pe măsură ce apar. Ai grijă de cei dragi din familie se simt neglijați, chiar dacă sunteți ocupați nu uitați să mai dați un telefon celor dragi, altfel vă treziți direct cu reproșuri și greu le mai puteți repara.

Rac

Sensibilitatea ta nativă își face simțită prezența, orice veste, poveste al unui prieten te face să impactezi emoțional și cu greu faci deosebirea dintre probleme tale și ale altora. Încearcă să faci diferența dintre problemele tale și ale altora, nu de alta dar te încarci negativ cu emoții ce nu-și au locul în viața ta acum.

Leu

Merge totul ca pe roate, ai un weekend 17-18 octombrie 2020, minunat, toate ies ca la carte. Petreci timpul alături de cei dragi. Evită deplasările cu mașina neprevăzute și încearcă ca pe 18 octombrie să fii tare că este posibil să primești vești care nu îți sunt pe plac.

Fecioară

Drumuri, drumuri și alte drumuri. Ești pus pe plecat, venit, musafiri, o debandă întreagă în acest weekend. Nu uita să îți acorzi și timp pentru odihnă pentru că este foarte important să nu uiți de tine și de timpul pe care trebuie să ți-l aloci.

Balanță

Ești îngândurat, ar fi recomandat să stai în acest weekend să te relaxezi, să te odihnești și să-ți acorzi timpul de reflexie necesar pentru a pune gândurile la locul lor. Un prieten drag, sau o persoană din familie are nevoie de tine duminică, încearcă să-ți faci timp să ajuți cu ce poți, pentru că se va întoarce ajutorul înzecit.

Scorpion

Planetele sunt cam tulburi și exact cele ce te guvernează pe tine sunt în perioadă de tranziție și mișcări. Asta îți dă ție o stare de neliniște și ești ușor iritabil. Ai grijă la ce spui. Tinzi să lovești persoanele care nu au nici o legătură, nu te răzbuna pe cei de lângă tine.

Săgetător

Lasă săgețile :). Ai tendința să te cerți cu toată lumea în acest weekend și asta nu e bine. Stare ta de nervi se datorează exclusiv problemelor tale personale care nu sunt cauzate de cei din jur. Fii cumpătat și cu cheltuielile, dar mai ales cu vorbele.

Capricorn

Familia este pe primul loc și tu ești un familist convins. Chiar dacă uneori ești prea ocupat cu munca și uiți că trebuie să bifezi prezența și la întrunirile de familie, în acest weekend îți faci timp pentru ei și asta generează o stare de voie bună și bucurie.

Vărstător

Ești pus pe gânduri care te frământă de foarte multă vreme. Astrologul îți recomandă să le lași deoparte și să cauți metode de relaxare. O plimbare, o ieșire cu prietenii sau de ce nu un film bun văzut de destinte și deconectează de stările tale depresive.

Pești

Pe la amiază te lovești cu o întrebare care-ți marchează finalul de săptămână. O sa vezi în detaliu în previziunile Horoscop Minerva pentru săptămâna 19 – 25 octombrie 2020 mai multe detalii și sfaturi. Ai grijp de cei dragi, au nevoie de tine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top