Connect with us

Știri

Horoscop DRAGOSTE mai 2016. Probleme mari pentru Balante

Horoscop DRAGOSTE mai 2016. Afla cum stai cu dragostea in aceasta luna. Vezi ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros.

BERBEC -Esti rational si te bazezi mai mult pe lucruri practice in aceasta luna. Nu te impresioneaza romantismul si cauti simtul responsabilitatii la cel de langa tine. Este momentul ideal sa iti gasesti un partener stabil daca te afli printre cei singuri.

TAUR – Ai parte de surprize mari si evenimente deosebite pe plan sentimental. Esti foarte romantic si pe langa tine se aduna multe persoane cu potential. Ai o perioada plina de senzualitate si reusesti sa il faci pe partenerul tau sa se simta extraordinar.

GEMENI – Nu ai o perioada grozava. Vei trece prin grele incercari si vei avea momente tensionate in relatie, asa ca si tu si cel de langa tine veti face eforturi majore pentru restabilirea echilibrului.

Horoscop Dragoste mai 2016

RAC – Aventurile fac parte din viata ta in luna mai. Ti se intampla multe lucruri, iesi mai des si socializezi foarte mult. Vei gasi persoana ideala sau iti vei stabiliza relatia actuala. Multe dintre obiectivele setate vor fi atinse.

LEU – Ai nevoie de mai multa atentie si dragoste, asa ca ar fi bine sa comunici asta partenerului de cuplu. Spre finalul lunii apar cateva incurcaturi, insa vei reusi sa treci peste ele. Acum te poti apropia mai mult de cel de langa tine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top