Connect with us

Știri

Horoscop DRAGOSTE mai 2016. Probleme mari pentru Balante

Horoscop DRAGOSTE mai 2016. Afla cum stai cu dragostea in aceasta luna. Vezi ce surprize ti-au pregatit astrele pe plan amoros.

Horoscop dragoste mai 2016. Probleme mari pentru Balante

FECIOARA – Lucrurile merg de minune pe plan sentimental. Reusesti sa te impaci cu persoana de langa tine sau sa elimini niste tensiuni care te deranjau de multa vreme. Viata sentimentala este pe un trend ascendent.

BALANTA – Esti dezamagit si la orizont apar multe probleme de natura sentimentala. Nu te-ai asteptat ca problemele mai vechi din cuplu sa apara din nou. Fa tot posibil sa eviti conflictele majore.

SCORPION – Lucrurile merg grozav. Esti optimist si asta se vede in modul in care te porti cu ceilalti. Partenerul s-a apropiat mai mult de tine si te va surprinde placut cand te astepti mai putin.

SAGETATOR – S-ar putea sa te surprinda, insa viata sentimentala si cea profesionala se intrepatrund mai mult ca niciodata. Poate iti gasesti partenerul ideal la locul de munca, sau pornesti o afacere impreuna cu cel de langa tine.

CAPRICORN – Soarele se afla in casa cuplului Capricornului si asta nu iti aduce decat evenimente placute. Esti interesat mai mult de viata sexuala si te simti foarte atragator si senzual, lucruri pe care le emani prin toti porii.

VARSATOR – Esti linistit si fericit pentru ca lucrurile au intrat pe fagasul cel bun. Ai o perioada infloritoare si viata ta sentimentala este marcata de anumite evenimente placute, surprinzatoare. Comunici mai mult si asta te avantajeaza din toate punctele de vedere.

PESTI – Vei rezolva o problema veche, poate vei implini o dorinta a celui drag. Surprizele nu te vor ocoli. Un eveniment major isi va pune amprenta pe viata sentimentala si te va influenta pozitiv.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top