Connect with us
Horoscop DRAGOSTE saptamana 25-30 decembrie 2018. Emoțiile la loc de cinste, de Crăciun

Horoscop

Horoscop DRAGOSTE saptamana 25-30 decembrie 2018. Emoțiile la loc de cinste, de Crăciun

HOROSCOP. Influenta recentei Luni pline in Rac se simte si asupra zilelor de Craciun. Emotiile detin loc de cinste, in special cele ce tin de familie, casa, copilarie, suflet. Nu ne temem de ele, le onoram, le simtim si vedem cu ce ne ajuta acum. Avem ceva de vindecat din trecut? Avem mai multa iubire de oferit?

HOROSCOP Berbec

HOROSCOP Putina agitatie inaintea Craciunului si a finalului de an. Te incearca niste sentimente de ostilitate fata de niste persoane pe care le consideri obstacole in calea fericirii tale. Adevarul este ca nu-ti vor ajuta la nimic. Dimpotriva! Conflictele si confruntarile te vor secatui de energie si nici nu vei rezolva nimic. Daca ai necazuri in cuplu, discuta sincer si deschis cu partenerul, fara acuzatii si reprosuri. Daca esti singur, fii tu insuti si evita persoanele pe care le consideri nepotrivite pentru tine.

HOROSCOP Taur

HOROSCOP O saptamana incantatoare. Esti foarte afectuos, romantic. Partenerul va fi receptive la propunerile tale. Sarbatorile vor fi mai mult decat fierbinti. Nu este exclus sa plecati undeva doar voi doi. Daca esti singur, acum este sansa ta. Foloseste-te de sarmul caracteristic, fa-ti o schimbare de look, innoieste-ti garderoba si iesi la vanatoare. Vei face o excelenta prima impresie.

HOROSCOP Gemeni

HOROSCOP Iti canalizezi energia mai mult spre propriile dorinte si nevoi. Desi poate suna egoist, nu este in regula sa te neglijezi. Pot aparea frustrari care sa destabilizeze cuplul. Vorbeste deschiscu partenerul, spune-i ce te framanta. Daca esti singur, nu iti prea sta gandul la amor. Ai in cap mai multe proiecte in plan profesional si nu te gandesti decat la ele.

Horoscop dragoste Rac

Esti tanar si nelinistit ca un adolescent. Ai tendinta sa devii foarte nerabdator. Nu trebuie, insa, sa fortezi. Asculta si nevoile si dorintele partenerului. Daca esti singur, pot aparea probleme legate de increderea intr-o persoana cunoscuta de curand. Ascula-ti instinctele si mergi mai departe numai daca esti sigur ca este cine pretinde ca este.

Horoscop dragoste Leu

E Craciunul, vine Revelionul. Evita sa iei decizii importante in aceasta saptamana. Poti fi influentat de atmosfera de Sarbatori instalata peste tot. Euforia este buna, dar nu cand vrei sa-ti faci planuri de viitor. Oricare ar fi intentiile legate de cuplu, amana decizia pana dupa Anul Nou. Atunci poti gandi mai limpede. Daca esti singur, concentreaza-te pe punctele care te scot pe tine in lumina. Da-ti voie sa stralucesti!

Horoscop dragoste Fecioara

O perioada excelenta pentru activitati sociale. Iesi la film, la petreceri, la reuniuni de familie. Iti vor prinde bine tie si partenerului de cuplu. Aveati nevoie de o astfel de relaxare. Daca esti singur, cineva din anturajul tau face pe Cupidon. Mos Craciun s-ar putea sa-ti aduca un nou partener.

Horoscop dragoste Balanta

Esti plin de energie, ai idei noi, preiei initiativa in cuplu. Ce atmosfera fierbinte! Partenerul este incantat de noua ta atitudine si foarte receptiv la propunerile tale. Daca esti singur, ai grija sa nu-ti irosesti energia cu potentiali parteneri care nu sunt deloc potriviti pentru tine. Asculta-ti instinctele si actioneaza in consecinta.

Horoscop dragoste Scorpion

Esti la rascruce de drumuri. Nu stii ce decizie sa iei. Ai tendinta sa fii foarte rigid. E Craciunul, vine Revelionul. Intra in atmosfera, relaxeaza-te si asculta-ti instinctele. Poate dupa Anul Nou vei vedea altfel lucrurile. Evita sa spui lucruri dure si sa iei decizii pe termen lung. Daca simti nevoia sa actionezi, fii pozitiv si fa pasi mici.

Citeste mai mult AICI.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top