Connect with us
Horoscop final de an. Zodiile care trec prin despărțiri

Știri

Horoscop final de an. Zodiile care trec prin despărțiri

Horoscop final de an. Urmează 2 luni care vor lăsa urme în inimile a patru nativi. Zodiile care vor trece prin despărțiri triste. Nu le prind sărbătorile împreună.

De multe ori, ultimele luni din an vin cu o doză de romantism mai mare decât de obicei. Luminițele aprinse în oraș, primii fulgi de nea, vinul fiert și ceaiul cald, aduc cuplurile într-o stare mai bună. Uneori, însă, vremea rece vine și cu o înghețare a sentimentelor și cu răcirea relațiilor.

În această iarnă, efectele evenimentelor astrologice vor fi mai puternice ca niciodată. Marte și Mercur nu vor mai avea mișcări retrograde, ci își continuă mersul direct, iar Venus în Scorpion va influența iubirea.

Horoscop final de an. Zodiile care suferă

Cine se desparte în următoarea perioadă? Patru nativi din horoscop nu vor prinde anul nou împreună.

Horoscop final de an. Taurul spune rămas bun

Este ocazia de care Taurul trebuie să profite! În aceste două luni de la final de an, astrele sunt de partea acestui nativ pentru a-și putea rezolva anumite nemulțumiri. Acestea pot fi legate de locul de muncă sau pot fi legate de relația nativului. Așadar, mare parte dintre cei născuți din zodia Taur vor avea multe discuții cu partenerii de viață, unele finalizându-se chiar cu despărțiri. Însă aceste rupturi nu vor veni cu regrete, ci vor veni cu speranța unui început mai bun!

Fecioara vrea un nou început

Și Fecioara speră la un start nou, mai bun pentru propria-i persoană. În aceste luni, noiembrie și decembrie, nativii fecioară nu vor spune adio doar partenerului de viață, ci și prietenilor și colaboratorilor care nu le aduc nimic bun în viață. E o perioadă de ruptură și eliberare.

Horoscop final de an. Scorpionul este răscolit

Scorpionul va suferi mult la final de an, simțindu-se abandonat. Chiar daca este el cel care pune stop unei relații nefericire, șocul singurătății îl va face să își pună multe întrebări despre viață. Finalul de an este unul greu, dar vor veni și vremuri mai bune.

Peștii vor fi abandonați

Și pentru pești, ultimele luni din 2020 vin cu greutăți pe plan amoros. Relația lor este într-o cumpănă de ceva timp, iar acum, unul dintre parteneri va înceta să mai lupte. Finalul este întotdeauna greu, însă nativii Pești se pot considera norocoși, pentru că astrele le surâd pe plan financiar, unde au doar de câștigat.

Horoscop final de an. Restul zodiilor. Taurul, Fecioara, Scorpionul și Peștii – despărțiri cu lacrimi amare

Să aruncăm o scurtă privire și la cum le merge celorlalți nativi ai zodiacului, pe lângă cei precizați.

Berbec – are ocazia de a-și remedia o problemă în iubire. Este momentul să repare ceva în relația sa, pentru a-și îmbunătăți modul în care comunică cu partenerul de viață.

Gemeni – în special luna noiembrie vine cu mult calm și echilibru pentru acești nativi. E o perioadă bună pentru a-și face ordine în viață.

Rac – există mici neînțelegeri în familie, însă nu e nimic ce nu poate fi rezolvat cu ajutorul comunicării. La muncă, totul e ca pe roate.

Leu – nativii acestui semn stă grozav pe plan social, dar mai ales pe plan sentimental. Iubirea înflorește în jurul său, atât pentru cei care sunt deja într-o relație, cât și pentru cei care sunt singuri și au mari șanse să cunoacă pe cineva acum.

Horoscop final de an. Balanță – se reglează multe nemulțumiri, astfel încât nativii Balanță reușesc să își găsească pacea și echilibrul până la sfârșitul lui 2020.

Săgetător – o perioadă plină de armonie, în care universul oferă acestor nativi inspirația și respnsabilitatea de a lua cele mai bune decizii.

Capricorn – nativii capricorn comunică foarte bine și reușesc să își seteze și chiar să își atingă obiectivele până la finalul acestui an. Este o perioadă înfloritoare.

Vărsător – chiar dacă nu sunt două luni foarte bănoase, cumva reușesc să fie armonioase și plăcute pentru acești nativi. Norocul le surâde de unde nu se așteaptă.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top