Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ. Balanțele scapă de blocaje sau de ghinion. În sfârșit, Soarele strălucește cu adevărat strada lor!

Din 9 iunie, soarele va străluci, cu adevărat, pe strada Balanțelor. În 9 iunie, Jupiter va reveni la mersul direct chiar în zodia lor, unde va rămâne până în octombrie.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Jupiter este „Marele Benefic” din astrologie și aduce oportunități extraordinare, noroc, progres și succes.

Timp de câteva luni, Jupiter a avut o mișcare retrogradă în zodia Balanță, iar ajutorul său nu a fost pe măsura așteptărilor nativilor.
Șansele au existat, dar au fost diminuate de încurcături, amânări, blocaje neașteptate, anularea unor înțelegeri sau colaborări, iar succesul nu a fost cel sperat.

Din 9 iunie, gata, Balanțele au Marele Noroc de partea lor și ar trebui să îl fructifice din plin pentru că acesta va reveni în zodia lor abia peste 12 ani!

Luna iunie este, de altfel, marcată de Crucea cardinală, din care face parte și zodia Balanță.

Crucea cardinală se formează pe segmentele Berbec (unde este Uranus)- Balanță (unde e Jupiter) și Rac (unde e Marte)- Capricorn (unde se află Pluton).

Crucea cardinală aduce schimbări majore, la care nativii trebuie să se adapteze rapid.

Marte se va afla în Rac toată luna iunie (din 4 iunie) și le va motiva pe Balanțe să se concentreze pe carieră. Oportunitățile vor fi multiple, energia de care vor beneficia va fi semnificativă, dar acestea trebuie să nu cadă în capcana unor angajamente sau proiecte prea numeroase, în special în a doua parte a lunii.

După data de 16 iunie, sectorul Profesiei din astrograma Balanțelor va fi influențat de tranzitul retrograd al lui Neptun. Acesta le avertizează pe Balanțe asupra unor posibile dezamăgiri sau eșecuri. Acestea pot să apară dacă Balanțele nu analizează atent proiectele în care se implică și detaliile financiare ale colaborărilor. Dar Venus, planeta care le patronează, va fi de partea lor.

Din 6 iunie, Venus le va ajuta pe Balanțe să obțină finanțări pentru proiectele personale, iar între 9 și 21 iunie, Mercur le va ajuta să plece în călătorii în străintate, să își găsească un job foarte bun în altă țară sau să revină la școală, indiferent dacă este vorba de cursuri de perfecționare, de învățarea unei limbi străine sau de absolvirea unei forme de învățământ clasic.

În data de 9 iunie va fi Lună Plină în Săgetător, care va însemna, pentru Balanțe, „socializare”, întâlniri cu prietenii, participarea la evenimente, negocieri sau semnarea unor contracte de colaborare.

În 21 iunie, Soarele se va muta în zodia Rac, împreună cu planeta Mercur, iar în 24 iunie, va fi Lună Nouă tot în zodia Rac.
Pentru Balanțe, din data de 21 iunie, cariera va fi sprijinită de astre, iar oportunitățile nu vor lipsi.

Important este ca Balanțele să se aștepte la schimbări în plan partenerial, pentru că în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor îl au, încă, pe Uranus.

Balanțele trebuie să renunțe la nehotărârea care le caracterizează, să își asume riscuri și să ia, rapid, decizii. Altfel, pot rata șanse extraordinare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top