Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Fecioară

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Fecioară.Fecioarele au succes în carieră. Renunță la modestia exagerată, se promovează și își fac noi prieteni

Pentru Fecioare, luna iunie va fi plină de dinamism și optimism. Mercur, planeta care guvernează semnul Fecioarei va intra în zodia Gemeni, în data de 6 iunie și, după numai două săptămâni, va intra în Rac.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Astfel, Mercur va dinamiza viața profesională a Fecioarelor: între 6 și 21 iunie, va aduce șanse și schimbări în carieră, iar după data de 21 iunie, va influența sectorul Prietenilor și al rețelelor profesionale din astrograma lor. Mai mult, din 21 iunie, Mercur va acționa în echipă cu Soarele și planeta Marte.

Marte se va afla în casa Prietenilor și rețelelor profesionale din astrograma Fecioarelor  încă din 4 iunie și le va motiva pe acestea să socializeze, să renunțe la modestia exagerată și să se promoveze, să își facă prieteni noi etc.

Mulți dintre prietenii sau colaboratorii Fecioarelor vor fi din alte țări, iar din 5 iunie, chiar și iubirea poate veni din străinătate.

În 5 iunie, Venus, planeta Iubirii, se va muta în „casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor și le poate aduce o iubire „de departe” sau călătorii peste hotare alături de persoana iubită.

În 9 iunie, au loc două evenimente astrologice foarte importante: Luna Plină în zodia Săgetător și revenirea planetei Jupiter la mersul direct, în zodia Balanță.

Luna Plină în Săgetător le va aduce Fecioarelor schimbări pozitive și vești importante legate de familie și de casă, iar Jupiter le aduce noroc în plan financiar.

Astfel, Fecioarele care doresc să își cumpere o casă ori ceva important pentru casă vor avea resursele financiare necesare, iar cele care au procese ori alte probleme legate de o casă ori un teren, vor avea șansa de partea lor.gygy

Un alt eveniment important pentru Fecioare va fi intrarea Soarelui în zodia Rac, în data de 21 iunie.

Tot atunci va intra în zodia Rac și planeta Mercur, astfel că, până la sfârșitul lunii,  Fecioarele vor avea un program încărcat.

Vor fi invitate la multe evenimente unde vor avea ocazia să cunoască persoane cu autoritate în domeniul lor se activitate, iar acestea le vor sprijini, ulterior, în carieră.

Vor cunoaște multe persoane interesante și își vor face noi prieteni sau se vor înscrie la cursuri, seminarii și conferințe, pentru a se perfecționa și a promova.

O veste foarte bună în acest sens poate veni în jurul datei de 24 iunie, când va fi Lună Nouă în zodia Rac.

Luna Nouă din 24 iunie le poate aduce Fecioarelor noi prieteni, noi colegi, noi oferte de colaborare.

În plan sentimental, Fecioarelor li se cere mai mult realism și mai puțin spirit critic, pentru a evita conflictele în cuplu.

Pentru Fecioarele singure, luna iunie poate veni cu șansa de a cunoaște pe cineva cu adevărat special, care le va schimba modul de a vedea lumea și viața sau de a relaționa în iubire.

Dar în casa Parteneriatelor din astrograma lor, Fecioarele îl au pe Neptun, iar acesta va fi retrograd din 16 iunie.

Neptun retrograd le avertizează pe Fecioare să nu își facă iluzii sau planuri înainte de vreme pentru că riscul unor mari dezamăgiri în amor nu poate contestat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top