Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR. Vărsătorii trebuie să aibă așteptări și pretenții realiste când negociază orice contract.

În primele trei săptămâni din iunie, Vărsătorii vor avea noroc în iubire, iar după data de 21 iunie, vor avea succes în plan profesional.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Soarele se va afla în zodia Gemeni până în data de 21 iunie, acolo unde se află sectorul Iubirii din astrograma Vărsătorilor. Și tot aici va veni, în data de 7 iunie, planeta Comunicării, Mercur.

Astfel, în viața Vărsătorilor poate să apară o nouă iubire sau relația de cuplu actuală este dominată de armonie.
Și relația Vărsătorilor cu proprii copii este armonioasă, iar nativii care își doresc să devină părinți, pot primi o veste bună.

În data de 4 iunie, Marte va intra în zodia Rac și îi va mobiliza pe Vărsătorii care își caută un job să facă demersurile necesare: să își actualizeze cv-ul sau să contacteze firmele unde ar vrea să lucreze etc.
Din 6 iunie, planeta Venus îi va ajuta pe Vărsători să rezolve o problemă legată de casă ori va aduce mai multă armonie în relațiile de familie.

Ziua de 9 iunie este deosebit de importantă pentru Vărsători.

În 9 iunie va fi Lună Plină în Săgetător și Jupiter va reveni la mersul direct în zodia Balanță.
Luna Plină din 9 iunie le va aduce Vărsătorilor vești bune legate de un proiect la care au lucrat sau pe care l-au coordonat.

Tot atunci, planeta Jupiter le poate aduce șansa unei călătorii în străinătate sau invitația la un eveniment profesional de mare interes pentru ei.

Jupiter va rămâne în Balanță până în octombrie, așa că din 9 iunie, Vărsătorii vor avea numeroase oportunități profesionale legate de „străinătate” sau șansa de a se muta în altă țară, dacă își doresc asta.
În data de 21 iunie, Soarele va părăsi zodia Gemeni și „casa Iubirii” din astrograma Vărsătorilor și se va muta în Rac și în sectorul Profesiei din astrograma zodiei Vărsător.

Tot în Rac, în data de 24 iunie, va fi și Luna Nouă.

Astfel, pentru Vărstori,începe o perioadă cu schimbări în plan profesional și cu șanse pe care ar trebui să nu le rateze.

Dar atunci când negociază un contract sau când își fac diferite planuri, Vărsătorii trebuie să fie realiști. E bine sa nu aibă așteptări prea mari pentru a nu fi dezamăgiți. „Vinovat” pentru toate acestea este Neptun, retrograd în sectorul financiar al Vărsătorilor, din data 16 iunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top