Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 BALANȚĂ - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 BALANȚĂ – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 BALANȚĂ – Oana Hanganu. Balanțele trebuie să își valorifice creativitatea și să vâneze orice șansă în carieră. În iubire au parte de multă pasiune, dar gelozia și suspiciunea le pot aduce probleme.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Balanță anunță călătorii, succes în plan profesional, dar și posibile tensiuni în viața sentimentală, provocate în special de gelozie și suspiciune sau o nouă abordare a relației cu copiii.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În prima parte a lunii, planeta Venus, care le patronează pe Balanțe, se va afla în zodia Rac și în sectorul Carierei din astrograma lor. Aici va ajunge și Mercur, planeta Comunicării și afacerilor în data de 12 iunie și tot aici va ajunge și Soarele, în 21 iunie.

În plin sezon estival, Balanțele vor fi preocupate de carieră și vor ”vâna” orice oportunitate. Marte, planeta Acțiunii, se află în sectorul iubirii și creativității din astrograma lor și, până în toamnă, le va ajuta pe Balanțe să își valorifice creativitatea și talentul, dar le va aduce și posibile tensiuni în viața sentimentală.

Din 27 iunie, Marte va intra în mers retrograd și va provoca tensiuni în cuplurile în care gelozia și suspiciunea excesivă își vor spune cuvântul. Tot Marte retrograd le va face pe multe Balanțe să își schimbe atitudinea în relația cu proprii copii și să fie mai autoritare.

Dar, până atunci, Marte va aduce și mai multă pasiune în iubire, iar intrarea planetei Venus în zodia Leu (în ziua de 14 iunie) ar putea transforma o prietenie într-o poveste de dragoste.

Soarele în Gemeni și Luna Nouă  din 13 iunie pot aduce călătorii în străinătate sau soluții pentru probleme juridice, succes în proiecte de marketing sau comunicare și noroc în relații cu persoane din alte țări, interes pentru studii și rezultate foarte bune la examene.

Din 21 iunie, Soarele aflat în Rac va influența în mod pozitiv cariera Balanțelor, iar Luna Plină din 28 iunie le va purta noroc nativilor care se căsătoresc sau doresc să își schimbe locuința ori să investească în imobile. Luna Plină le poate aduce și mai multe responsabilități în familie,

În 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și va acționa, favorabil, în sectorul Prietenilor și al planurilor de viitor din astrograma Balanțelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top