Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 CAPRICORN - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 CAPRICORN – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 CAPRICORN – Oana Hanganu. Capricornii trebuie să renunțe la persoane și situații cu care nu mai rezonează. În plan financiar șansa este de partea lor, iar în plan profesional apar noi oportunități.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor să își facă ordine în viață și să renunțe la persoane, relații sau situații care nu le mai sunt de folos sau cu care nu mai rezonează.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

Luna Plină din 28 iunie va fi momentul decisiv pentru astfel de schimbări majore pentru că va avea loc în zodia Capricorn, unde se află și Saturn, planeta Responsabilității, dar și Pluton, planeta Transformării.

Până atunci, Capricornii trebuie să profite de perioada favorabilă marcată de prezența planetei Mercur în sectorul profesional, până în ziua de 12 iunie.

În 12 iunie, Mercur va intra în zodia Rac, acolo unde va ajunge și Soarele, în data de 21 iunie. Zodia Rac patronează sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Capricornilor, deci luna iunie va fi una foarte importată din acest punct de vedere.

În 13 iunie va fi Lună Nouă în zodia Gemeni care le poate aduce Capricornilor un nou loc de muncă sau schimbări favorabile la actualul job.

În ziua  de 14 iunie  Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu și, până în iulie, va sprijini demersurile nativilor care au nevoie de finanțări sau va aduce un plus de dinamism și de pasiune în viața sentimentală a acestora.

În 27 iunie planeta Marte va intra în mers retrograd în zodia Vărsător și în ”casa Banilor” din astrograma Capricornilor. În prima parte a lunii, Marte va amplifica ambiția nativilor și îi va încuraja să își apere interesele financiare.

Din 27 iunie, Marte retrograd le va cere să își calculeze cu atenție fiecare pas și să fie foarte realiști atunci când își stabilesc pretențiile financiare în afaceri și colaborări.

Dar banii nu le vor lipsi, mai ales că în ziua de 29 iunie, planeta Afacerilor și a comunicării, Mercur, va intra în zodia Leu și va acționa în mod pozitiv în ”casa Banilor altora” din astrograma Capricornilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top