Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 PEȘTI – Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 PEȘTI – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 PEȘTI – Oana Hanganu. Peștii”reactivează” un vis la care au renunțat cândva. Mulți nativi își redescoperă un talent personal, iar alții renunță la actualul job pentru a se dedica unui hobby.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Pești le recomandă nativilor să dea dovadă de realism atunci când își fac planuri de viitor, dar și să țină cont de extraordinara lor intuiție atunci când evaluează persoane, situații sau relații.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

Principalul eveniment astrologic pentru Pești va fi intrarea planetei Neptun în mers retrograd în zodia lor, în data de 19 iunie. Neptun retrograd îi va încuraja pe mulți nativi să se întoarcă la un vechi vis, la care au renunțat din diferite motive.

Unii dintre ei vor redescoperi că au un anumit talent sau vor decide că a sosit momentul să renunțe la un job sau o afacere pentru a se dedica unui hobby sau pentru a-și pune în valoare talentul personal.

Marte, planeta Acțiunii și a pasiunii, aflată în ”casa Trecutului” din astrograma lor, poate reactiva nu doar o pasiune sentimentală, ci și pasiunea pentru artă, sport sau alt domeniu. Iar intrarea planetei Marte în mers retrograd, în ziua de 27 iunie, va accelera această tendință.

Mai mult, intrarea planetei Mercur în zodia Rac, în data de 12 iunie, le va aduce succes nativilor care își transformă, acum, un hobby într-o afacere. Aflat în Rac, Mercur va favoriza și comunicarea Peștilor cu persoana iubită și cu copiii, după ce, în primele 12 zile din iunie favorizează afacerile de familie sau aduce armonie în relația Peștilor cu rudele.

În 13 iunie va fi Lună Nouă în zodia Gemeni și mulți nativi Pești vor visa la o casă nouă sau chiar se vor muta ori vor începe demersurile necesare pentru a-și cumpăra o locuință.

În 14 iunie Venus, planeta Iubirii va intra în casa Profesiei și va aduce armonie la locul de muncă după ce, în primele două săptămâni din iunie, va dinamiza viața sentimentală a nativilor Pești. În 21 iunie, Soarele va intra în zodia Rac și Iubirea va redeveni o prioritate pentru Pești.

Luna Plină din 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și va influența relația Peștilor cu prietenii, dar în același timp, îi va încuraja pe nativi să își facă planuri de viitor. Dar, cum tot în Capricorn se va afla și planeta Saturn, creionarea acestor planuri de viitor va fi dominată de realism.

În 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și va dinamiza viața profesională a nativilor Pești, Aceștia pot primi noi oferte de muncă sau pot călători mai mult în interes de afaceri.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top