Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii devin mai comunicativi, își rezolvă restanțele sau își asumă responsabilități suplimentare față de partener sau colaboratori. Norocul le surâde cu adevărat din 21 iunie.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Rac le recomandă nativilor ca, în prima parte a lunii, să își rezolve restanțele și să aștepte data de 21 iunie pentru noi proiecte sau decizii cu impact pe termen lung.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În 21 iunie, Soarele va intra în zodia lor și îi va transforma în ”vedetele” zodiacului. În zodia lor va ajunge, în data de 12 iunie, planeta Mercur. Aceasta îi va face pe nativi mai comunicativi și mai dornici de călătorii și de socializare.

Un alt eveniment important va fi Luna Nouă din data de 13 iunie, care va avea loc în zodia Gemeni și va spori interesul Racilor pentru spiritualitate sau le va favoriza primirea unor informații confidențiale și utile.

În ziua de 14 iunie, Micul Benefic Venus va părăsi zodia Rac și va intra în Leu, dinamizând ”casa Banilor” din astrograma Racilor și ajutându-i pe nativi să fie remarcați și apreciați de cei din jur.

În 21 iunie Soarele va intra în zodia Rac și, până în 29 iunie, va acționa în tandem cu planeta Comunicării, Mercur. Ziua de 21 iunie va fi începutul unei perioade cu mult noroc pentru Raci.

În 27 iunie, planeta Marte va intra în mișcare retrogradă în zodia Vărsător și, pentru că va influența ”casa Banilor altora” din astrograma Racilor, le va cere acestora să acorde o mai mare atenție bugetului personal și să își (re)stabilească prioritățile. ”Banii de la alții” vor fi mai greu de obținut!

Luna Plină din 28 iunie va avea loc în zodia Capricorn și le va aduce Racilor împliniri în plan relațional dar, în cazul unor nativi, și responsabilități suplimentare față de partenerul de viață sau colaboratori.

În 29 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Leu și le va aduce numeroase șanse Racilor care doresc să își suplimenteze veniturile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top