Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 SCORPION – Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 SCORPION – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 SCORPION – Oana Hanganu. Scorpionii primesc vești bune legate de veniturile partenerului de viață. Spre sfârșitul lunii, unii nativi își schimbă planurile legate de o casă ori de viața de familie.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Scorpion pune accent pe finanțările și sprijinul de care se bucură nativii, dar și pe interesul acestora pentru călătorii și proiecte cu persoane sau firme din străinătate.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

În prima parte a lunii, planeta Mercur se va afla în zodia Gemeni și le va purta noroc Scorpionilor care au nevoie de un credit, de o bursă de studii sau de alte finanțări pentru proiectele personale.

În zodia Gemeni va fi și Luna Nouă din 13 iunie, care le va aduce Scorpionilor vești foarte bune legate de veniturile partenerului de viață sau de profitul unei afaceri în care sunt implicați sau de un credit pe care l-au solicitat.

La momentul de Lună Nouă, planeta Mercur se va afla, deja, în zodia Rac, dinamizând sectorul Călătoriilor în străinătate din astrograma Scorpionilor. Mercur în Rac va favoriza și relațiile de colaborare cu firme sau persoane din străinătate.

În 14 iunie, Venus, Micul Benefic, va intra în zodia Leu și, până în iulie, va acționa în sectorul Carierei din astrograma Scorpionilor. Venus va aduce și armonie în relațiile Scorpionilor cu șefii și îi va ajuta să fie apreciați și admirați la locul de muncă. Unii nativi se pot îndrăgosti de un șef sau de cineva care îi ajută în carieră.

În 21 iunie Soarele va intra în zodia Rac și va influența în mod pozitiv ”casa Străinătății” din astrograma Scorpionilor.

În 27 iunie planeta Marte (care îi patronează pe Scorpioni) va intra în mers retrograd în zodia Vărsător și le va cere nativilor să își analizeze relațiile de familie, să își schimbe atitudinea față de cei dragi sau să își modifice planurile pe termen lung legate de casă ori de viața de familie.

În 28 iunie va fi Lună Plină în zodia Capricorn și, pentru mulți nativi, aceasta va aduce responsabilități suplimentare față de frați, succes în călătorii de afaceri și negocieri sau contracte și tranzacții avantajoase.

În 29 iunie Mercur va intra în zodia Leu, îndreptând atenția nativilor spre carieră.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top