Connect with us
Horoscop lunar iunie 2018 VĂRSĂTOR - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar iunie 2018 VĂRSĂTOR – Oana Hanganu

Horoscop lunar iunie 2018 VĂRSĂTOR – Oana Hanganu. Vărsătorii pot face schimbările dorite în carieră sau în stilul de viață. În cuplu se reface armonia, iar nativii singuri își pot întâlni sufletul pereche într-un context profesional.

Horoscopul lunii iunie 2018 pentru zodia Vărsător le recomandă nativilor să reziste tentației de a se impune, de a avea ultimul cuvânt sau de a găsi nod în papură celor din jur. Marte, planeta Războiului, se află în zodia lor, unde va rămâne până în toamnă.

BERBEC | TAUR GEMENI |

RAC LEU FECIOARA BALANTA |

SCORPION SAGETATOR CAPRICORN|

VARSATOR PESTI

Marte poate fi un aliat foarte puternic pentru Vărsători pentru că le aduce mai multă energie, vitalitate și ambiție. Dar, în același timp, îi poate face mai intoleranți și mai impulsivi.

În 27 iunie, Marte va intra în mers retrograd și le va cere nativilor Vărsător să își analizeze și, la nevoie, să își schimbe atitudinea sau comportamentul, planurile de viitor sau modul în care relaționează cu cei din jur.

Dar, până atunci, importantă va fi și prezența planetei Mercur în zodia Gemeni care, până în 12 iunie, va favoriza comunicarea în cuplu și în relația cu copiii, iar în cazul relațiilor aflate la început de drum, îi va încuraja pe nativi să își exprime sentimentele.

În zodia Gemeni va fi și Luna Nouă din 13 iunie, care poate să la aducă Vărsătorilor o nouă iubire sau vești foarte bune legate de actuala relație sau de copii.

La momentul de Lună Nouă, Mercur se va afla, deja, în zodia Rac și în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma Vărsătorilor. Aici va ajunge și Soarele, în data de 21 iunie.

Luna iunie va fi, așadar, foarte importantă și pentru viața profesională a nativilor Vărsător. Aceștia pot face schimbările dorite în carieră sau se pot concentra mai mult pe propria sănătate sau pe schimbările necesare în stilul de viață.

În prima jumătate a lunii, în sectorul Profesiei se va afla și planeta Venus care le poate aduce Vărsătorilor mai mulți bani din munca proprie sau o idilă cu un coleg.

În ziua de 14 iunie, Venus va intra în zodia Leu și, până în iulie, va consolida sau, după caz, va reface armonia în cuplu. Pentru nativii singuri, Venus în Leu poate aduce șansa întâlnirii cu sufletul-pereche, mai ales că tot în Leu se află Nodul Nord, legat de karmă și destin.

Ultima parte a lunii iunie va fi dominată de tranzitul retrograd al planetei Marte prin zodia Vărsător, dar și de Luna Plină care va avea loc, la data de 28 iunie, în zodia Capricorn.  Aceasta va putea scoate la lumină secrete din trecutul partenerului de viață sau va favoriza eliberarea nativilor de trecut și de iluzii.

Importantă va fi, de asemenea, intrarea planetei Mercur în zodia Leu, în ziua de 29 iunie, eveniment care va favoriza comunicarea în cuplu și parteneriatele de afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top