Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 RAC - Promovarea iți bate la ușă

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – RAC

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – RAC. În februarie, Racul va fi unul dintre semnele pentru care perioada va fi una radicală în sensul cel mai complet al cuvântului. Şi aceasta din cauza schimbării poziției exclusiv avantajoase a planetei Marte.

Luna, planeta lor guvernator, nu va avea nicio putere. În combinație cu aspectele astrale generale, acest lucru va da caracteristica perioadei. Îi aşteaptă o alegere importantă, de care ar putea depinde o mulțime de lucruri, în viitor însă, nu chiar acum. Și aici este principala dificultate, deoarece în stadiul actual nu vor putea să aprecieze cât de corect sau incorect au acționat.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Înțelegerea va veni în timp și cu circumstanțe noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să se gândescă la asta, să se îngrijoreze cât de bine s-au comportat într-o anumită situație sau cât de bine şi-au gândit planurile.

Astrele îi sfătuiesc să vă gândiți la vechea zicală: buturuga mică răstoarnă carul mare. În acest moment trebuie să respecte direcția pe care au ales-o și să nu îşi facă griji în mod inutil.

Multe aspecte ar putea să îi facă să le piară cheful mai ales când vine vorba de domeniul relațiilor personale. În niciun caz nu trebuie să reacționeze așa cum sunt obișnuiți – viu, emoțional. Perioada trebuie să fie marcată de calm, este singurul mod în care vor obține ceea ce doresc.

Lucrându-se mai mult în sfera finanțelor trebuie menționat faptul că în această privință, februarie ar putea să nu fie o lună chiar atât de darnică pentru Raci. Adică, într-o mare măsură, atenția astrelor va fi concentrată, în special, pe domeniul relațiilor personale, și acolo va trebui să folosești niște trucuri și decizii originale.

În zona profesională, dacă au propria afacere, nu se va întâmpla nimic neobișnuit. Vor face progrese în zona pe care au administrat-o în etapele anterioare. Li s-a atribuit un vector progresiv, pe care îl vor putea păstra cu ușurință întreaga lună.

Acei Raci care nu au afaceri proprii sunt sfătuiţi să schimbe ceva în relaţiile cu colegii şi cu mediul de lucru, în general. Într-adevăr, asta ar putea implica cele mai radicale schimbări – după cum decid ei.

Pentru unii este posibil ca luna februarie să fie momentul ideal pentru schimbarea locului de muncă. Pe de altă parte, fără dorință și fără decizie, nu vor exista garanții, așa că mai întâi să hotărască ce doresc și apoi să acționeze.

În stadiul actual, ca și în cazul majorității semnelor, timpul va fi de partea lor și acesta este un bonus excepțional, care, printre altele, le va oferi ocazia să se pregătească pentru situație. Asta este, să nu reacționeze imediat, chiar dacă sunt provocaţi (și acest lucru este posibil), pentru că vor avea suficientă ocazie să răspundă mai târziu.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – RAC

Așa cum am menționat deja, pentru Rac, relaţia va avea o semnificație deosebită în februarie. Cei care sunt singuri își pot determina cu ușurință soarta chiar acum. Această afirmație este valabilă și în cazul Racilor căsătoriţi, dar într-un sens diferit.

Aici, ca și în zona de lucru, cu siguranță nu ar trebui să se grăbească, dar multe situații nu le vor permite să întârzie. Să nu mustre pe nimeni, să nu facă planuri pe spatele altor persoane, nici măcar a inamicului cel mai rău.

Să-şi păstreze demnitatea, este necesar pentru orice situație. În acest moment este deosebit de important să nu îşi piardă emoțiile. Chiar dacă în jurul său se aprinde un adevărat foc, să fie atenţi doar și dacă există o cale obiectivă de a nu interfera cu evenimentele, atunci să nu o facă.

Dar dacă este absolut necesar, atunci să acționeze cu atenție și în niciun caz nu trebuie să meargă înainte orbește, chiar dacă sunte presați de timp. Deciziile pe care le iau în acest stadiu sunt mai importante decât îşi pot imagina. Și încă un sfat din partea lui Marte – să nu se grăbească să ia lucrurile personal.

Ar putea fi prea implicaţi acum și, deși metoda forței ar putea părea cea mai eficientă modalitate de a face față problemelor, să o păstreze ca pe ultima alternativă.

În acest fel vor apărea într-o lumină mai bună și, în același timp, vor oferi rivalilor o surpriză neplăcută. Nu se vor îndrăgosti și nici nu vor găsi persoana care să îi înțeleagă. Este o posibilitate, nu ar trebui să forțeze lucrurile.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top