Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august SCORPION. Notează-ți ideile în această săptămână

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SCORPION

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SCORPION. Pentru Scorpion, februarie ar putea deveni un moment special, pentru că liderul lor planetar, Marte, se va afla acum într-o poziție dominantă.

Vor simți literalmente fizic izbucnirea puterii, a energiei și a emoțiilor. Profesional, probabil că vor avea mai multe resurse. Există potențial pentru o energie specială, efervescentă și vie, trebuie doar să o descopere.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Pentru a face acest lucru este suficient să renunţe la depresia pasageră și să se analizeze atunci când se pare că nu vor reuși pe cont propriu și în apropiere nu există aliați adevărați.

Cu toate acestea este doar o probabilitate, deoarece situația ar putea evolua și în funcție de propriul lor scenariu, deoarece acum vor avea o influență crucială asupra realității din jurul lor. Să nu uite de responsabilitate.

Mulțumită lui Marte, puterea lor va fi una excepțională, dar fiecare acțiune va avea consecințe inevitabile. Dacă sunt pozitive sau negative, depinde doar de ei. Astrele sugerează că nu trebuie să uite de comunicare.

Și înainte de a face ceva ce consideră foarte important pentru cei dragi, nu ar face rău să le explice ce fac și de ce. În general, acesta va fi un moment bun. Este puțin probabil să îşi schimbe viziunea asupra lumii sau să învățe ceva, dar vor deveni mai buni.

În ceea ce privește chestiunile financiare, februarie va fi o perioadă flexibilă și potențial favorabilă în multe privințe. În acest sens, este important să țină cont de faptul că nu se vor putea baza pe asistenții sau pe colegii lor în ceea ce fac. Desigur, ar fi irațional să facă absolut totul ei, mai ales când vine vorba despre Scorpionii care lucrează pentru ei înșiși sau au o poziție înaltă.

Să facă un efort pentru a delega din sarcini. În plus, devin suporterul ideologic și emoțional al echipei lor, reîncărcând cu energie oamenii din jurul lor! Un astfel de comportament nu este tipic pentru Scorpion, dar cu siguranță asta nu înseamnă că nimic nu va funcționa pentru ei.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – SCORPION

La sfârșitul zilei, semnul posedă în mod inerent cele mai bune calități de conducere. Dacă nu lucrează pentru ei, să facă un efort de a alege modalități alternative de a rezolva problemele, mai ales dacă vor să facă impresie asupra șefului.

Această perioadă va fi bună atunci când vine vorba de căutarea noilor aliați. Povestea despre un vechi prieten și alţi doi mai noi este adevărată, dar asta nu înseamnă că trebuie să se fixeze pe pozițiile pe care le au deja.

Conservatorismul poate avea un efectul dezastruos asupra lor și asupra afacerii. Vor găsi cu ușurință noi oportunități, vor găsi resurse suplimentare, doar să creadă în ei și să facă un efort pentru a planifica totul mai bine.

Nimeni nu îi va face să se grăbească. Și dacă o fac, știu că graba nu este obiectivă în acest stadiu, vor avea timp suficient pentru tot, trebuie doar să știe ce este acel tot și ce sarcini trebuie să împartă. Să fie consecvenţi şi maleabili, nu vor rezolva nimic bătând din picior.

Scorpionii, sfătuiți să-și asculte inima

În domeniul relațiilor personale februarie îi porovoacă pe Scorpioni să acționeze în condiții destul de controversate. Pe de o parte, încă de la început vor avea o idee excelentă despre ceea ce doresc și cum să obţină ce doresc.

Pe de altă parte, vor descoperi tot mai multe detalii noi. Acest lucru i-ar putea deruta și ar putea ajunge în faţa unei dileme serioase – fie îşi vor reconsidera atitudinea față de situație, fie progresează indiferent cu ce se confruntă.

Astrele nu le pot oferi sfaturi specifice, dar le sugerează să îşi asculte inima. Venus, care de obicei este responsabilă pentru buclucurile în care intră, nu se va afla într-o poziţie proastă acum și asta înseamnă că sentimentele lor ar putea fi adecvate pentru realitatea din jurul lor.

Scorpionii singuri sunt sfătuiți să se mențină mai aproape de oamenii în care au încredere. În momentul de față vor trebui să fie aproape de prieteni și de cei dragi, deoarece pe cont propriu vor începe să îşi piardă forța și motivația. Pe de altă parte, uneori este important să se detaşeze de agitație, astfel încât să poată gândi cum trebuie.

Cuplurile în care unul din parteneri este Scorpion este puțin probabil să întâmpine probleme semnificative, deși trebuie să fie pregătiți pentru câteva evenimente importante.

Vor ști exact cum să reacționeze la o anumită situație, chiar dacă aceast lucru este ascuns undeva adânc în subconștientul lor. O altă chestiune la care trebuie să dea atenţie acum este cum să se descurce într-o situație dificilă și să facă totul aşa cum trebuie.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top