Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - Taur

Știri

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – Taur

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – TAUR. În februarie, nativii Taur vor avea o certitudine clară că pot face orice, trebuie doar să depună ceva mai mult efort. Este starea de care au nevoie, dar este şi o altă întrebare de bază de ce au nevoie pentru a obține ceea ce doresc.

În primul rând, trebuie subliniat că tot ceea ce se întâmplă este o continuare a lunii ianuarie, în sensul că multe semne zodiacale vor fi mai active, mai dinamice printre care se numără şi ei.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Echilibru de forțe va duce la cel mai bun rezultat, deși nu va fi la fel de ușor precum pare. Adică, datorită influenței lui Venus, uneori ar fi mai normal să se certe cu cineva, la urma urmei sau invers, să facă orice concesie.

În situația actuală, niciuna dintre aceste variante nu este ceea ce îşi doresc ei, deci va trebui să îşi facă un alt plan. În ansamblu, această perioadă le va permite să îşi îmbunătățească poziția; le va oferi Taurilor cunoștințe și emoții noi şi nu ar trebui să îi deranjeze detaliile banale.

Să lupte pentru ce îşi doresc, să-şi domine demonii interiori, dar să nu uite vechiul proverb care spune că eroul care luptă cu un monstru întotdeauna sfârşeşete prin a se transforma el însuşi într-un monstru.

Din perspectiva afacerilor, februarie va avea o dinamică moderată și destul de favorabilă pentru nativii Taur, cu toate acestea le-aş sugera să fie prudenţi. Vor înțelege când trebuie să acclereze şi când trebuie să frâneze.

Datorită poziţiei stăpânei lor planetare, Luna, totul ar trebui să fie în vizorul radarului lor. Totuși, s-ar putea să fie confuzi legat de colegii sau de şefii săi, dar probabil nu în mod deliberat. Circumstanțele sunt mult mai probabile să se desfășoare în acest fel, şi trebuie să fie pregătiţi pentru asta.

Să nu uite au nevoie de o portiţă de scăpare chiar şi atunci când sunt absolut siguri de victorie. Încrederea în sine l-ar putea trage în jos!

Dacă au propria afacere fac un efort serios ca să acționeze exact așa cum şi-au planificat. Introduceți schimbări în modul de a derula afacerea, să lucreze independent, să nu delege responsabilităţi altora. Nu contează cât de greu este, trebuie să controleze singuri întregul mers al lucrurilor.

Cât îi priveşte pe nativii Taur care sunt angajaţi, nu trebuie să se sacrifice, să nu uite că eroismul și o utilizare irațională a resurselor este o idee proastă. Chiar dacă situația pare favorabilă lor, trebuie să îşi asculte instinctul şi să acţioneze planificat pentru a avea ce oferi gândirii.

Pe frontul romantic se petrec lucruri interesante pentru că în februarie vor descoperi lucruri noi despre iubire, dar şi despre propriile sentimente. Cu siguranţă, în februarie s-ar putea schimba radical situația actuală, este adevărat, dar nu există garanția că vor face alegerea potrivită.

Cu toate acestea, nu înseamnă că nu trebuie să depună eforturi pentru a cunoaşte pe cineva! Acest lucru îi va oferi o experiență unică și le va oferi ocazia să-şi demonstreze că pot simţi ceva nou şi inedit.

Au nevoie de un apel de trezire acum, nu de o aventură flagrantă, au nevoie de un flux emoțional proaspăt. Ar fi bine să se întâlnească la sfârșit de săptămână și să iasă undeva cu familia sau cu prietenii.

Horoscop lunar Minerva februarie 2019 – TAUR

Dacă au mai mult timp la dispoziţie sau sunt încurajați să îşi facă mai mult timp liber, pot încerca să facă un sport de iarnă, dar nu neapărat unul profesionist. Va fi o ocazie bună de a face noi cunoștințe și de a obține impulsul interior necesar, dar şi energie.

Taurii căsătoriți ar face mai bine să rămână alături de cei dragi, nu îi sfătuiesc să pornească în călătorii lungi, însă trebuie să se mişte cât mai mult posibil. În schimb, o călătorie de afaceri sau o mică excursie va fi binevenită. Nu înseamnă însă că musai să se închidă faţă de ceilalţi, nu, dar să-şi păstreze rezervele pentru acasă.

Februarie ar putea fi foarte important pentru ei, deoarece vor câștiga spiritual şi afectiv emoţii cu adevărat semnificative, cum ar fi un prieten adevărat sau o dragoste adevărată. Totul este să nu se oprească, ci să meargă înainte, să iubească şi să se bucure de viaţă.

Horoscop februarie 2019

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top