Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Balanță

Știri

Horoscop Minerva 2020 Balanță

Horoscop Minerva 2020 Balanță. Horoscopul pe 2020 promite să fie unul în care creșterea personală și înțelegerea interioară aduc schimbări puternice în viața ta. La începutul anului, prietenii și asociații dau un avânt puternic viitorului tău și modului în care te identifici cu cei cu care împărtășești obiective și care te va ajuta să îți regăsești puternic, sentimentul de sine. Caută și vei gasi un sprijin solid pe acest tărâm.

Pe măsură ce anul progresează, există mari schimbări care se ridică în jurul a ceea ce faci pentru a-ți trăi viața. O schimbare la locul de muncă sau a locului de muncă, eforturi pentru promovare toate acestea s-ar putea afla pe lista de priorități. Orice noutate apare, vine probabil să aducă o șansă pentru a învăța o lecție mai mare care să ducă la mișcare destul de lungă.

La 1 ianuarie, Mercur se va afla în Capricorn, în Casa a 4-a a familiei până pe 17 ianuarie când se va muta în Vărsător, în Casa a 5-a unde exaltat, va da frâu liber imaginației tale. Dar acest lucru va mai însmna și multă conversație, corespondență și idei legate de practicile treburilor cotidiene, de întreținere, reparații și de tratare a documentației și a altor detalii deoarece are în vedere și micile investiții. Pe 17 februarie va retrograda prima oară anul acesta din Pești, Casa a 6-a a muncii si a nutriției și energia acestei retrogradări va trebui asimilată spre înțelegerea rutinei cotidiene și relațiile cu colegii. Cea de-a doua retrogradare va avea loc pe 18 iunie, în semnul Racului și în Casa a 10-a. Acum va trebui să te apleci mai cu atenție asupra obiectivelor personale dar și asupra ideii, încotro cariera mea. În sfârșit, cea de-a treia retrogradare are loc pe 14 octombrie în Scorpion și Casa a 2-a când toată energie se va îndrepta spre regândirea modului de a-ți câștiga existența, de a face avere și de a apela la orice mijloace pentru a te îmbogăți. Întrebarea fireasă va fi ”oare chiar așa?” Pentru tine este o perioadă de dezechilibru emoțional și negare. Pentru a putea face față acestor trei săptămâni când ești mai sensibil decât de obicei, trebuie să ai un control mai bun asupra emoțiilor lor și să eviți să fii dominat de sentimente puternice. Mai mult, acum este momentul în care trebuie să înveți cum să faci pace cu lucrurile pe care nu le poți schimba și să le depășească. Te poți simți nesigur pe tine și în relația lor de cuplu, dar toate acestea sunt sentimente trecătoare și, dacă le poți controla, vei depăși cu succes perioada aceasta dificilă.

Apoi, prima eclispsă de Soare, inelară, va avea loc pe 21 iunie, în Rac și în Casa a 10-a, când va crește interesul pentru carieră, posibil să apară șansa de a-ți reorienta cariera sau vor fi momente în care te vei gândi la greșelile profesionale făcute.

Cea de a doua eclipsă de Soare, va fi una totală și va ave loc pe 14 decembrie, în semnul Săgetătorului, Casa a 3 a a comunicării, moment în care se produce ceea ce eu numesc resetarea parametrilor comunicării în raport cu comunitatea din care faci parte, cum și în ce fel știi să comunici, cum și în ce fel îți gândești ideile. 

Venus, stăpâna ta planetară, intra în 2020 din Vărsător ca pe 17 ianuarie să treacă în Pești, loc din care va avea impact asupra rutinei profesionale de fiecare zi și asupra relațiilor cu coelgii, făcându-le mai plăcute și mai armonioase. Pe 12 mai va retrogradă până pe 25 iunie în Gemeni, Casa a 9-a, și va aduce sub lupă credințele tale, nevoia de a studia pentru a-ți susține cariera dar și modul cum percepi călătoriile lungi și câștigurile care vor veni dintr-acolo.

Pe de altă parte, Venus va declanșează unele blocaje, astfel încât te vei simți împiedicat de unele situații din casă. Acesta este un moment în care relațiile s-ar putea rupe și totul poate începe de la descoperirea unui lucru neașteptat care a lucrat împotriva. Vei simți nevoia să cheltuiești mai mulți bani pentru casă doar ca să iasă în evidență prin statut social. Toate acestea pot dăuna situației materiale, ceea ce va testa relația de cuplu.

Pe 4 ianuarie Marte intră în Săgetător. Așadar, mult mai multă agitație în jurul tău și pentru unii o relație de dragoste ar putea începe cu adevărat să se încălzească. Un tranzit care îți activează dinamic energia și vitalitatea. Se pare că vei fi foarte ocupat și într-o oarecare măsură este ceea ce cerere acest tranzit. Uneori, este necesar să te împingi lucrurile dincolo de limitele obișnuite, deoarece situația pare să ceară acest lucru, totul este nu îți faci un obicei din asta și nu exagerezi. Retrogradarea lui Marte în perioada septembrie – noiembrie sugerează că fața pe care o arăți lumii va fi una de determinare și forță și cu cât vei face acest lucru mai bine, cu atât vei deveni mai puternic pentru a-ți materializa visele și obiectivele pe termen scurt și lung. Copiii vor juca un rol foarte important în anul următor și asta poate însemna că fie vei deveni tată sau mamă, la propriu, sau vei trezi la viață propriul copil interior.

Marte dorește să fii atent la cheltuielile cu copiii sau cu familia și este mai bine să acționezi voluntar și conștient în această privință. În caz contrar, cine știe de unde poate să apară o fisură și cu ce alte probleme te-ai putea confrunta. Retrogradarea lui Marte, poate determina o revizuire a metodelor de a-ți organiza viața sau poate readuce în atenție o inițiativă mai veche și la care ai renunțațt, vis-à-vis de disciplina copiiilor. Într-o versiune negativă, Marte poate face să cheltui bani pentru a plăti datoriile restante legate de casă sau cele neglijate de ceva timp.

Jupiter a intrat în Capricorn pe 3 decembrie, în Casa a 4-a, a familiei, unde va rămâne aproximativ un an. El restabilește siguranța și încrederea, îți insufle energie și vitalitate și aduce realizări în majoritatea domeniilor vieții. Jupiterul în Casa a 4-a este favorabil și celor care doresc să-și consolideze relațiile de familie și vor să stabilască o relație mai bună cu aceasta. De asemenea, educația, astfel încât să fii profesorul sau studentul sau diseminatorul informațiilor, consilierul sau ghidul pentru copiii tăi este foarte probabil. De asemenea, subliniază faptul că baza conștientizării, analizei profunde și cunoaștere, va crește exponențial, cu siguranță în această perioadă aceasta, ceea ce înseamnă că multe uși ți se vor deschide, dar nu toate vor duce la drumul pe care vrei să mergi și ai putea să nu știi pe care să alegi să mergi. Este mult mai probabil să fii mai apreciat sau să înveți lucruri noi despre familie și ar trebui să te simți mai stabil în această direcție, deoarece acesta este un moment în care te poți identifica mai mult cu ceea ce faci pentru a trăi. 

Saturn a intrat în 2020, tot în domiciliu și tot în Casa a 4-a, a familiei. El manifestă rigoare și pragmatism, în special în domeniul relațiilor interpersonale, limitând interacțiunile care nu corespund anumitor standarde și norme de viață. Saturn va marca începutul unui ciclu mai materialist în timpul căruia, uneori, vei întâmpina provocări legate de latura materială a vieții. Vor fi necesare eforturi disciplinate pentru a gestiona lucrurile și pentru a crește liniile de aprovizionare de calitate, a familiei, indiferent dacă sunt numerar sau alimente. Treptat, viața va deveni mai confortabilă. Dar coerența este esențială. Așadar, fă acești pași mici către condiții mai bune, ceea ce poate însemna depășirea câtorva obstacole, care te vor ajuta în continuare să consolidezi ce ai început. Saturn sugerează că este, de asemenea, o idee bună să te bazezi pe activele tale și că se potrivesc și pentru ce dorești să faci în casă. 

Uranus și Pluto, ultimul pe Fundul Cerului, de mai mulți ani, sugerează că oportunitățile sunt legate de o nouă imagine ceea ce s-ar putea traduce prin faptul că imaginea ta se poate schimba sau rolul pe care îl joci în lume se schimbă și familia va începe să te vadă altfel. Chiar dacă s-ar putea să nu ți se pară important în acel moment, este alegerea ta ce formă va lua această imagine. Găsirea unei direcții proaspete sau a unei alte opțiuni înseamnă să dai un curs nou obiectivelor tale și, pentru o perioadă de timp, este posibil să fie nevoie de o altă bordare și tenacitate, pentru a fi ceea ce îți dorești.

Energia uraniană este „inconsistentă” ceea ce poate însemna că relațiile strânse urmează să fie luate în colimator. E promovează reînnoirea și libertatea, te va provoca mereu să reinventezi viața intimă a cuplului. Are un efect energizant, dar și o acțiune imprevizibilă și discontinuă, care ar putea să te deranjeze în diferite ocazii, considerând că tu iubești armonia și calea de mijloc.

Trebuie să fii flexibil și cu mintea deschisă pe măsură ce te adaptezi la schimbarea condițiilor din interior și din exterior. Ca o lumină care se aprinde și se stinge, asemenea unui far, este posibil să fii nevoit să te concentrezi pentru a te adapta unui scenariu uneori, de inspirație sau uneori, incert. Acesta este spiritul revolut care îți facilitează evoluția și face parte din procesul de creștere interioară, chiar dacă uneori poate fi imprevizibil.

Acest tranzit va declanșa evenimente care te vor ajuta să arunci cătușele trecutului și să te pregătești pentru următoarea etapă de creștere. Comportamentul celorlalți pe care îi cunoașteți te poate aduce uneori pe marginea prăpastiei, dar încearcă să te relaxezi pentru a te alinia și a simți care este adevărul din interiorul tău. Atenție, că poate fi și un moment de inspirație când te binedispui cu noile idei vis-à-vis de relație, dar când obișnuința se instalează, știi clar ce nu doriți și, prin urmare, vrei o relație strânsă, iar acest lucru va duce la o mai mare înțelegere și acceptare a vieții, eliberată odată ce tranzitul s-a încheiat. Principalul lucru de reținut este să stai calm și să nu acționezi prea impulsiv. 

Neptun aflat și el în domiciliu până va face ca influența sa să se simtă într-o zonă orientată profesional spre performanță de mai mulți ani. Uneori, însă Neptun distorsionează realitatea și face să te manifești ca partener superfluu sau copilul tău interior poate provoca dizarmonii în relația cu colegii care nu te înțeleg. Și atunci este nevoie să revii și să îi vezi așa cum sunt ei cu adevărat, ceea ce poate însemna că ai subaestimat anumite aspecte și le-ai ignorat complet pe altele.

Pentru tine acest lucru poate însemna că vei simți și o nevoie interioară pentru a funcționa la niveluri mai profunde, mai conștiente de sine. Poți deveni interesat de practicile yoga, de meditație și de vindecare. La baza acestui tranzit este o căutare a unității ființei și a legăturii cu viața. Ai putea avea experiențe psihice sau întâlniri ciudate care sunt ezoterice într-un fel. Acest tranzit îndelungat, de mulți ani, te poate face să îți oferi mai liber ajutorul sau să lucrezi în moduri mai spirituale, de vindecare, fie pe scară largă, fie chiar din spatele biroului. 

Pluto, aflat acum în Capricorn, te va ajuta să sapi mai adânc în tine pentru a decide cine dorești să fii, cu adevărat, și va fi scânteia pentru reînnoirea relațiilor cu familia și pentru atingerea anumitor rezultate în viață. Această acțiune puternică care se dezvoltă în interiorul tău te împinge înainte cu activitățile legate de carieră și te face mai dornic să urci pe scara succesului. Dar, de asemenea, o problemă personală arzătoare te-ar putea face mai dornic să te protejezi și să speculezi momentul.

Horoscop Minerva 2020 Balanță Relațional

În 2020, eclipsa parțială de Lună din 5 ianuarie, sugerează că relațiile pe care le-ai considerat mai stabile sunt, de fapt,  dezamăgitoare sau pe pragul de a se rupe. Opțiunile tale sunt acum cele care determină cât de intense vor fi acele dezamăgiri. Trebuie să te pregătești să ai grijă de tine în primul rând și, făcând acest lucru, poți intra câștiga timp să acționezi cu încredere în tine.

La cât ești de sentimental până pe 10 ianuarie, surprizător, nu se va întâmpla nimic deosebit, dar după această dată ești, în sfârșit, gata să arunci o privire în jurul tău. Până la data de 21 inuarie, sinele tău romantic îți oferă o încredere deplină în eforturile sentimentale pe care le depui, chiar dacă acestea sunt noi.

Momentele tale bune se vor derula continuu până pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților! Aș spue că ești un norocos cu N mare. Planifică o seară specială plină de cuvinte dulci și de flori, nu care îți plac ție ci care îi plac ei. Dacă ești singur, fă-o de de două ori mai incitant și mai plăcut și invită-ți prietenii să participe la distracție alături de voi. Dacă unul dintre acești amici știe secretul tău, cine te poate învinovăți? Iubirea are multe căi de a fi recunoscută!

Primăvara te găsește pe un traseu alambicat pe care îl faci numai ca să ajungi la destinația dorită, dar asta nu înseamnă că itinerariul este întâmplător. Pe 21 aprilie, planurile se reunesc și eforturile sunt răsplătite frumos. Pentru cupluri, recompensele ar putea fi un angajament mai profund sau o comunicare îmbunătățită; dacă ești singur, ar putea într-un final, nu doar să întâlnești pe cineva cu totul special, ci să și faci declarațiile care se impun.

La jumătatea lunii mai reapar probleme vechi în spatele unor vorbe care dovedesc că fostul sau fosta sunt invidioși pe ceea ce trăiești – nu te descuraja deoarec ai mai fost în situația asta. În schimb, nu te bloca în tot felul de constrângeri sociale. Vei avea o lună promițătoare, vei fi eficient dacă juci cartea unui rebel, de astă dată, cu o cauză.

În jurul datei de 30 iunie, iubirea devine surprinzătoare și este posibil să nu fi în dispoziția potrivită pentru a te bucura. Poți ajunge la miezul problemei, la fel de delicat, căci cel care are are un simț al justiției atât de puternic ca al tău, poate fi cu adevărat luptător atunci când este necesar.

Pe parcursul lunii iulie, problemele îi vor ajunge pe cei care sunt în cuplu, iar acestea se învârt în jurul posesivității și libertății; dacă ești singur ar trebui să-ți exploatezi independența la maximum. 

August începe cu o hotărâre acerbă și un punct de vedere clar; nu încerca niciun fel de compromis deoarece acesta pare imposibil până când lucrurile nu se mai calmează odată cu venirea toamnei, la începutul lunii septembrie.

Clopotele sună a recesiune până pe 18 septembrie, iar clasa nu reia sesiunea decât după 30 octombrie. Învăluie-ți iubita/ul cu darurile inimii tale generoase și liniștește sufletul încins de dorință, sub chipul acceptării și cu plimbatul de mână pe aleile inundate de frunzișul toamnei  reînnoind promisiunile pe care ți le-ai făcut ție.

Adună-i pe cei dragi din jurul tău pentru perioada sărbătorilor; chiar și celibatarii convinși vor aprecia sărbătorile cu miros de vin fiert și castane coapte. Socializarea se impune chiar atunci, la sfârșitul anului deoarece adie a dragoste adevărată.

Horoscop Minerva 2020 Balanță Profesional

Apar moduri noi, creative, inovatoare de a câștiga bani dintr-o muncă ce implică creativitate, originalitate, și care va ține până în 2021. Este o perioadă cum demult nu ai mai trăit, poate niciodată, chiar dacă parteneriatele de afaceri ar putea fi contestate la începutul primăverii. Construirea unei baze solide pentru ceea ce dorești este posibil acum.

Dacă deciziile luate înainte de Anul Nou, implică schimbări în carieră, gândește-te serios la drumul pe care îl vei urma, în primele trei săptămâni ale lunii ianuarie. Analizează-ți planurile, sp fie viabile și renunță la ideea că lipsescă detaliile.

Fii gata să-ți prezinți ideile  pe 21 ianuarie și dacă situația actuală se îmbunătățește brusc, aceasta se întâmplă deoarece ai știut pe ce buron să apeși. 

Ești mândru de realizarea pe care o experimentezi până pe 20 februarie când vei găsi și fisura pe care o căutai la un om de încredere. După 7 martie, reven-o la procedurile care au funcționat atât de bine acum două luni. Atenția face toată diferența și răbdarea este o virtute.

Designul vizual devine important pe 24 martie. Pe toată perioada lunii aprilie, o abordare minimalistă îți va limita răspunderea; fii recunoscător Universului pentru acest lucru dacă ambiguitatea legală îți umbrește acțiunile până pe 19 aprilie. Așteptă-te la o luptă între efectul dorit și siguranța procedurală până pe 21 mai.

Cel puțin colegii sau comunitatea ta de afaceri, te sprijină, indiferent dacă vede sau nu înțelepciunea obiectivelor tale. Până la la 17 iunie, vei rezolva o dispută legată de personal, deschizând calea pentru o lună mai armonioasă. După 20 iunie, fondurile de care dispui sunt bine concentrate pe ceea ce vrei să faci. Mentoratul, verificarea sau recalificarea formează sfera ta profesională în ultima săptămână a lunii iunie.

Colegii încearcă din greu să învețe sau să se înțeleagă reciproc până când programul complet va fi devoalat pe 23 iulie. Dacă acest lucru pare ridicol devreme pentru a începe marșul pentru a sărbătorii, deși nu este.

Tipurile de management de ultimă generație își ocupă poziția pe tot parcursul lunii august. Centrele de energie creativă încep să funcționeze și să îți deschidă drumul până pe 30 august. Respectă tradiția în septembrie, chiar dacă lansezi ceva cu totul diferit.

Munca grea este răsplătită tuturor pe 23 septembrie. Lasă să-ți tocească brațele în timp ce inițiezi, apoi mai faci și muncă pro bono. 

Fiind un jucător de echipă, evită luptele pentru putere în jurul problemelor de conducere pe 14 octombrie; dacă acest stres reapare între 24 și 28 octombrie, este doar pentru că mințile mari gândesc deopotrivă. 

Rivalii incapabili să gândească la scară mare, realizează că greșesc și vor de acum să lucreze pentru sau să își unească forțele cu tine la mijlocul lunii noiembrie.

Nu ești sigur pe ce gândești, dar ar putea funcționa. Alianțele tradiționale se schimbă pe măsură ce liniile de demarație se estompează după data de 30 noiembrie. Acest lucru poate fi epuizant atunci când preferi să faci ceva vesel.

Ia-ți liber și trăiește viața așa cum dorești, la sfârșitul lunii decembrie.

Horoscop Minerva 2020 Balanță Financiar

Banii și finanțele sunt tot timpul în atenția ta și poți găsi noi resurse neobișnuite, un teritoriu neexplorat încă. Fii generos, dar nu aruncă capitalul câștigat cu greu pe te miri ce, mai ales în februarie sau în martie și la începutul toamnei, când ai putea vâna…vânt. Reușești să atragi oportunități și bani de unde nici nu te gândești.

Învățarea de noi abilități, implicarea în noi proiecte și noi medii vor avea ca rezultat banii care par să plouă efectiv asupra ta. Banii vor veni din mai multe surse, pe neașteptate și odată cu aceștia va veni recunoașterea.

De departe, 2020 este un an financiar bun pentru femei. Situația financiară va fi una echilibrată: nu vei avea nici foarte mulți bani, dar nici prea puțini ca să nu poți spune că nu știi ce să faci cu ei. Există șanse de a crea strategii și de a face planuri care să îți aducă succes în afaceri.

De asemenea, există indicii clare de câștiguri neașteptate. Chiar și bărbații care nu au putut găsi un loc de muncă vor reuși, în sfârșit, să găsească unul care se va dovedi cel puțin satisfăcător.

Cu toate acestea, între iunie și iulie, dacă ești angajat este posibil să întâmpini unele dificultăți și probleme financiare, când probabil va trebui să îți schimbi locul de muncă.

Atenție la cheltuieli, deoarece ai putea fi tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi.

Dacă nu dai atenție veniturilor, banii ți se vor scurge, pur și simplu, printre degete, ceea ce va strica unele planuri importante. Cu toate acestea, poziția favorabilă a lui Saturn sugerează că vei ține situația sub control.

Ai muncit mult și greu, în fundal, câțiva ani dar acum vei fi împins înapoi în lumina reflectoarelor. Cheia va fi echilibrul. Cere sfaturi și urmează-le pe cele bune. Până la începutul primăverii poate fi o perioadă în care banii par să nu ajungă, așa că țineți-ți economiile la vedere și în lunile următoare.

Horoscop Minerva 2020 Balanță Sănătate

Te vei bucura de un interes extins pentru practicile alternative de sănătate, iar acestea îți vor aduce o legătură așteptată de mult timp cu natura intuitivă pentru vindecarea echilibrată. Este un timp vibrant; nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău, cu care vei intra în contact.

Poziția favorabilă a lui Neptun, îți asigura o sănătate excelentă în acest an.

Cu toate acestea, acordă atenție stilului de viață și alimentației pentru a preveni problemele digestive și stomacale.

Energia va părea aproape magnetică și pozitivă, iar aceste practici alternative pe care le poți adopta cu ușurință în viața ta, vor avea ca rezultat, aproape inexplicabil, creșterea  rezistenței organismului, deci o imunitate îmbunătățită, și o ehilibrare a corpului și a minții, integrate.

Ceea ce a fost iluzie în sănătate înainte, acum este asimilat cu ușurință și natural. Sănătatea are și o calitate spirituală, iar acest lucru îți va servi bine, deoarece 2020 este un an de o abundență cu o extindere în anii următori.

Horoscop Minerva 2020 Balanță Călătorii

O călătorie la Paris? Oh la la! Ce ar putea fi mai romantic decât asta? O plimbare pe malurile Senei este tot ce îți dorești, ce mai contează gunoaiele și respectul pentru celălalt, aceste lucruri nu se văd, le-am văzut doar eu astrologul cârcotaș. Dar dacă ții nepărat la Paris, atunci să fie Paris și să te bucuri de el.. Deci, pregătește-te să călătorești!

Horoscop Minerva 2020 Balanță Atenționări

Înțelegi cu adevărat frumusețea. Iubești lucrurile frumoase și fine și pe măsură ce crești, poate te-ai simțit ca și cum ai fi singura persoană cu bun gust. Probabil că ești un individ destul de plăcut și foarte adaptbil.

Ai farmec, grație și stil, care îi ușurează pe oameni cu care ețti în contact. Ești un mediator natural și un creator de asocieri și de întâlniri și de aceea ești un bun consilier, arbitru sau consultant în relații publice.

Vrei ca viața și relațiile tale să fie armonioase. Uneori te poți compromite doar pentru a avea armonie. Întreruperile și dezacordurile te supără. Îți place frumusețea și echilibrul dar îți place și urâtul frumos.

Viața ta se învârte în jurul altor oameni pe care îi vrei fericiți. Prin urmare, relațiile și opiniile altor oameni îți vor dicta direcția.

Prin relații îți exprimi creativitatea și găsești împlinirea. Prin urmare, de la o vârstă fragedă vei avea un însoțitor. Fiind sociabil, te descurci cu majoritatea oamenilor și urăști să nu îți placă ceva.

Te regăsești prin acești însoțitori. Pentru că mai întâi, cauți liniște, echilibrarea lucrurilor, dar în cele din urmă îți dai seama că nu ai păreri sau valori proprii.

Atunci trebuie să te afirmi riști să nu îți placă. Dacă se întâmplă asta, începi să îi influențezi pe cei din jur prin rafinament și gust excelent.

Pentru că de multe ori ești plăcut chiar și atunci când nu doreștii să fii, nu ai resentimente. Te-ar ajuta dacă ai învăța să exprimi acest lucru. Învață să fii atent când vrei să placi altora,  înainte de a avea grijă de nevoile tale.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top