Categorii Știri

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR. Luna lui cuptor inedită și provocatoare

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR.  Sagetatorii pot avea de impartit ceva: cu partenerul de viata, cu familia, cu vreun asociat. Si e vorba in primul rand de bani, bunuri, afaceri in comun. E vremea lamuririlor, clarificarilor si impartelii.

De asemenea, e timpul incetarii unor compromisuri  financiare care le-au luat foarte mult din putere acestor nativi, de-a lungul anilor si vietii.

Pot sa constate, de exemplu, ca nu le-a folosit prea mult faptul ca au acceptat la un moment dat un sprijin sau ca au lasat lucrurile neclare, ci mai mult i-a incurcat.

Horoscop Nicoleta Svarlefus iulie 2019 SĂGETĂTOR – luna lui cuptor inedită

E timpul, deci, sa-si recapete puterea, facand alegeri care ii onoreaza si restituind fiecaruia ce I se cuvine, macar intr-o nota de recunostinta si multumire, daca nu la modul concret.

Luna iunie le ofera contextul potrivit pentru a se apropia mai mult de partener, pentru a lua niste decizii impreuna, legat de gestionarea resurselor materiale si nu numai.

Zona parteneriatelor, a imaginii publice si a colaborarilor este frumos sustinuta, mai ales ca in 3 iunie va fi si Luna noua in Gemeni exact in acest sector. Asadar, sa se astepte la propuneri inedite si interesate.

Horoscop lunar iulie 2019 – Nicoleta Svârlefus – Alege zodia ta

BerbecTaurGemeniRacLeuFecicoarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Astrocafe.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-06-30T16:34:30+03:00 16:34

Acest site foloseste cookies.

Read More