Connect with us

Știri

Horoscop Oana Hanganu BALANȚĂ, săptămâna 13 – 19 martie 2017

Luni, 13 martie, Luna intră chiar în zodia dvs, unde va sta până în seara zilei de 15 martie. În zodia dvs se află, deja, „Marele Benefic” Jupiter, acum, în „mers retrograd”.

În „mers retrograd” este şi Venus, planeta care vă „guvernează” semnul zodiacal, dar care din data de 4 martie, se află în zodia Berbec, deci în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma dvs.

O astfel de „combinaţie” astrală este de bun augur pentru că Balanţele trec printr-o perioadă de reevaluare a parteneriatelor de orice fel şi de triere a acestora.-

Iar informaţiile de care au nevoie pentru acest „proces” devin şi mai clare, din noaptea de luni spre marţi, când tot în zodia Berbec (deci, tot în sectorul Parteneriatelor Balanţei) ajunge şi Mercur, „planeta Comunicării”.

Astfel, dacă, până acum nu aţi luat nicio decizie clară privind o relaţie anume, din cauză că nu aveaţi toate datele şi informaţiile necesare, ei bine, acestea încep să vă parvină din data de 13-14 martie.

Nativii din Balanță trebuie să amâne luarea unor decizii

Totuşi, pentru că Venus este, aşa cum spuneam, în „mişcare retrogradă”, e bine să luaţi deciziile drastice doar după data de 15 aprilie, când Venus revine la „mersul direct”.

Până atunci, aveţi timp să adunaţi, să clasificaţi şi să comparaţi informaţii, pe baza cărora să luaţi o decizie corectă.

Începând de miercuri seara, şi până sâmbătă dimineaţa, astrele vă sprijină şi aveţi noroc de bani!

Luna intră în zodia Scorpion, deci în „casa Banilor” din astrograma dvs şi singura zi în care trebuie să daţi dovadă de prudenţă este vineri, 17 martie.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Atunci se formează un „careu” între Soare şi Săgetător şi e bine ca, în cazul în care primiţi o ofertă de muncă, să nu vă grăbiţi să o acceptaţi! Citiţi cu atenţie toate clauzele contractului, analizaţi totul foarte bine şi cereţi detalii şi garanţii atunci când vi se promit tot felul de bonusuri şi alte avantaje!

Deşi e o zi de sâmbătă, data de 18.03 este una mult mai favorabilă încheierii unor contracte sau stabilirii unor colaborări avantajoase pentru toate părţile implicate. Atunci se formează o aşa-numită „conjuncţie” între Venus („Micul Benefic” din astrologie) şi Mercur („planeta Afacerilor).

Tot în data de 18.03, Luna intră în zodia Săgetător, unde va sta până luni. Prezenţa Lunii în Săgetător aduce un plus de energie în sectorul comunicării din zodia dvs şi mai atenuează influenţa planetei Saturn care se află, deja, acolo. Astfel, veţi dori să „ieşiţi în lume”, să vă distraţi, să comunicaţi cu prietenii, să vă întâlniţi cu rudele şi să plecaţi într-o scurtă călătorie. Sau mai multe. Aveţi timp! Doar e weekend…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top