Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu FECIOARĂ, săptămâna 20-26 martie 2017

Din 20 martie, Soarele se află în zodia Berbec, acolo unde sunt, deja, planetele Uranus, Venus şi Mercur şi vă ajută să obţineţi tot felul de avantaje prin intermediul altora.

Dar în 24 martie, Mercur, planeta care vă patronează semnul zodiacal, se află „în careu” cu Pluton din semnul Capricornului, afectându-vă „casa Iubirii, copiilor şi creativităţii” şi tot atunci se mai produce şi o opoziţie între Mercur şi Jupiter aflat zodia Balanţei (şi în sectorul Finaţelor din astrograma dvs). Asta înseamnă că, deşi norocul este de partea dvs, vă puteţi „trezi” cu pierderi dacă urmaţi sfatul unor persoane nu tocmai bine pregătite sau bine intenţionate.

Nativii din Fecioară pot face rost de o sumă de bani

Din fericire , a doua zi se formează o „conjuncţie” între Soare şi planeta Venus în zodia Berbec şi în „casa a VIII-a” din astrograma dvs (casa avantajelor prin alţii). Ziua de 25 martie este aşadar, potrivită pentru a vă întâlni cu un consultant financiar sau pentru a-i cere partenerului de viaţă să vă susţină financiar într-un proiect personal.

Luna va fi atunci în zodia Peşti, adică în sectorul Parteneriatelor din astrogramă, iar comunicarea şi colaborarea cu persoana iubită va fi lipsită de tensiuni.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

Sfârşitul de săptămână este marcat de „conjuncţia” dintre planeta Mercur şi Uranus, „planeta Surprizelor”, iar acest aspect astral poate însemna pentru dvs, o veste excelentă privind obţinerea unei sponsorizări sau a unei burse în străinătate cu atât mai mult cu cât dvs aveţi sprijinul planetei Marte în zodia Taur şi în „casa a IX-a” din astrograma Fecioarelor, care sereferă şi la studii sau călătorii în alte ţări. Marte vă încurajează să acţionaţi în direcţia dorită, cu încredere şi entuziasm.

Talismanele săptămânii pentru zodia Fecioară

În săptămâna 20-26 martie Fecioarele ar trebui să poarte sodalit şi aventurin.

Sodalitul vă va ajuta să analizaţi cu obiectivitate orice situaţie, propunere sau informaţie şi să luaţi decizii corecte, iar aventurinul vă va spori şansele de succes în profesie şi vă va ocroti în călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top