Connect with us
Horoscop februarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu. Ce se anunță în această lună pentru nativii din zodia Fecioară, conform astrologului.

Știri

Horoscop Oana Hanganu FECIOARĂ, săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017

În săptămâna 27 martie – 2 aprilie, Fecioarele fac rost de bani pentru un proiect personal sau pentru a-şi cumpăra un obiect de valoare, la care visează de mult timp.

Fecioarele pot obţine credite, burse, donaţii sau sponsorizări, iar primele zile din săptămână sunt deosebit de favorabile. Atunci, în „casa avantajelor obţinute prin intermediul altora” din astrograma Fecioarelor se află Soarele şi Luna, alături de planetele Mercur, Uranus şi Venus.

Tot în această săptămână, mai ales după data de 31 martie, Fecioarele pot cumpăra, la preţuri promoţionale, bilete pentru vacanţa de vară sau pot câştiga o excursie în străinătate.

Fecioarele se pregătesc pentru o vacanță de vis

În 31 martie, Mercur intră în zodia Taur şi activează „sectorul călătoriilor în străinătate” din astrograma Fecioarelor. Şansele acestora de a „pune la cale” o călătorie sau o vacanţă de vis sunt cu atât mai mari, cu cât Mercur este planeta care le guvernează semnul zodiacal şi Mercur este chiar „planeta Călătoriilor”.

Tot după data de 31 martie, cresc şansele Fecioarelor de a pleca la studii în străinătate sau de a-şi deschide o afacere în altă ţară. Nativii care, până acum, nu au avut resursele financiare necesare pentru aşa ceva, se bucură, în această perioadă, şi de protecţia astrelor, şi de ajutorul prietenilor sau al rudelor.
Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

În ceea ce priveşte afacerile, ar fi bine ca nativii Fecioară să apeleze la un consilier financiar, chiar dacă nu vor duce lipsă de sfaturi venite din partea celor apropiaţi şi (mai mult sau mai puţin) bine intenţionaţi.
La specialişti ar trebui să apeleze nativii Fecioară şi în weekend, când, influenţaţi de Luna care se va afla în zodia Gemeni, vor dori să îşi schimbe look-ul. .

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, ar fi bine ca Fecioarele să ţină cont de opinia partenerului de viaţă atunci când decid cum trebuie administrat bugetul familiei, pentru a evita suspiciunile şi resentimentele. Venus, planeta iubirii este în „mişcare retrogradă” şi comunicarea în cuplu este, oricum, destul de „sensibilă”, iar certurile pot izbucni chiar şi de la chestiuni mărunte.

Cristalul norocos al săptămânii pentru Fecioară: cuarţul roz

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top