Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop Oana Hanganu SCORPION, săptămâna 20-26 martie 2017

Intrarea Soarelui în zodia Berbec înseamnă pentru Scorpioni începutul unei perioade excelente din punct de vedere profesional pentru că Soarele va influenţa „casa profesiei” şi a sănătăţii din astrograma Scorpionilor.

Aşadar, din 20 martie veţi avea mai multă grijă de sănătatea dvs, iar, la nevoie, veţi întâlni medici foarte buni, iar schema de tratament recomandată de aceştia va avea efectul scontat, foarte rapid. Trebuie doar să nu vă mai „consumaţi” pentru orice şi mai ales să nu vă mai „încărcaţi” cu problemele altora.

Scorpionii sunt sarcastici cu cine nu trebuie

În ceea ce priveşte activitatea profesională, ziua de 24 martie este provocatoare pentru că atunci, planeta Mercur formează un „careu” cu Pluton din Capricorn şi cu Jupiter din Balanţă. Nu uitaţi că în comunicarea cu şefii sau clienţii, nu contează doar cuvintele, ci şi tonul cu care le rostiţi! Sunteţi sarcastic şi, în general, cuvintele dvs sunt arme redutabile, dar de data asta s-ar putea ca tăcerea să fie, cu adevărat, „de aur”.

În ziua de 25 martie Soarele şi Venus vor fi „în conjuncţie” în zodia Berbec, în sectorul Profesiei din astrograma Scorpionilor, iar în 26 martie, Mercur, „planeta afacerilor şi comunicării” va forma o conjuncţie cu Uranus, tot ăn zodia Berbec. Astfel, viaţa dvs profesională se va schimba „în bine”.

Citește și: Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Dacă aveţi probleme la serviciu, veţi găsi, pe neaşteptate, soluţii, veţi avea protectori, iar banii nu vă vor lipsi.

Odată cu realizările profesionale vor veni şi schimbări în viaţa de familie şi în ceea ce priveşte casa şi căminul. Vă puteţi gândi, acum, la investirea banilor într-un imobil, în schimbarea locuinţei sau în achiziţionarea unor obiecte de valoare sau de folosinţă îndelungată. Astrele vă îndeamnă să plecaţi în vizită la rude sau să începeţi, deja, cumpărăturile pentru sărbătorile de Paşti.

Talismanele săptămânii pentru zodia Scorpion

În săptămîna 20-26 martiem, Scorpionii ar trebui să poarte turmalină albastrăşi peridot.

Turmalina albastră vă va ajuta să vă păstraţi echilibrul interior şi vă întăreşte sistemul imunitar, cu efecte benefice asupra sănătăţii, iar peridotul vă ajuta să vă bucuraşi de succes profesional şi prosperitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top