Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii rezolvă probleme de familie. În cuplu domnesc gelozia și pasiunea, iar în relațiile aflate la început de drum se fac, prea devreme, planuri de viitor.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Berbec anunță o perioadă potrivită pentru rezolvarea problemelor de familie, dar și pentru consolidarea relației sentimentale sau pentru atragerea unei noi iubiri.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

În ziua de marți, 12 iunie, Mercur va intra în zodia Rac și, până spre sfârșitul lunii, îi va ajuta pe Berbeci să rezolve eventuale probleme de familie sau să se întâlnească și, dacă este cazul, să se împace cu rudele.

Luna Nouă din 13 iunie le va aduce noroc Berbecilor care negociază un contract de vânzare-cumpărare sau de închiriere a unei case, dar și celor care doresc să demareze o afacere de familie.

Luna Nouă va avea loc în ”casa Comunicării” din astrograma Berbecilor, așa că ziua de marți va fi una solicitantă pentru nativi, pentru că vor avea multe întâlniri sau vor trebui să comunice cu multă lume.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Berbec – Oana Hanganu

În aceeași zi Luna va forma un aspect tensionat cu Neptun, aflat în ”casa Secretelor” din astrograma Berbecilor și există riscul ca aceștia să vorbească despre problemele personale cu cine nu trebuie.

În ziua de 14 iunie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu și, până în iulie, va acționa în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor, aducându-le noroc în plan sentimental.

Mijlocul săptămânii va fi dominat de prezența Lunii în sectorul Casei și familiei din astrograma Berbecilor, alături de planeta Comunicării și călătoriilor, Mercur. În acest context, mulți Berbeci își vor dori o vacanță în satul sau orașul copilăriei sau vor lua parte la evenimente de familie.

Sâmbătă seara, Luna și planeta Iubirii vor acționa, în tandem, în ”casa Iubirii” din astrograma Berbecilor care vor avea parte de afecțiune și romantism în cuplu sau de șansa de a-și întâlni sufletul-pereche, dacă sunt singuri.

Duminică, 17 iunie, atmosfera din cuplu va fi plină de pasiune, dar și de gelozie, iar în relațiile aflate la început de drum, unii nativii ”se vor lăsa duși de val” și își vor face planuri de viitor un pic prea devreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top