Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii au parte de afecțiune în cuplu, dar la locul de muncă pot fi victimele unor ”jocuri de culise”. În curând însă, li se va face dreptate.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Leu anunță schimbări pozitive în plan sentimental și relații pline de armonie cu copiii, dar și noutăți în ”rețeaua profesională” și în cercul de prieteni.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Luna Nouă din data de 13 iunie va avea loc în zodia Gemeni și va aduce în viața Leilor noi prieteni sau îi va încuraja să facă schimbările necesare în ”rețeaua profesională”, în modul în care se promovează și în alegerea invitațiilor pe care le onorează.

În ziua de joi, 14 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leu, unde va rămâne până în iulie. În acest timp, Venus va atrage mai multă iubire în viața nativilor, îi va ajuta pe aceștia să fie admirați, apreciați și, la nevoie, ajutați la locul de muncă sau în afaceri.

Venus va aduce mai multă armonie și sensibilitate în cuplu, iar prezența planetei Comunicării, Mercur, în zodia Rac (din 12 iunie) va aduce un plus de romantism.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Leu – Oana Hanganu

În același timp, Venus în zodia Leu va armoniza și relațiile nativilor cu copiii și le va spori creativitatea și sensibilitatea.

În ziua de vineri, 15 iunie, planta Venus va forma un aspect tensionat cu planeta Schimbării, Uranus, aflată în ”casa Carierei” din astrograma Leilor. S-ar putea ca la actualul loc de muncă să ”apară” schimbări la care nativii nu se așteptau și care să nu le convină.

De exemplu, s-ar putea ca în locul lor să fie numit un alt coleg sau un proiect la care lucraseră cu drag să fie încredințat altcuiva. În ciuda nemulțumirii, Leii ar trebui să evite conflictul și să își susțină cu tact și înțelepciune opiniile și interesele. Șansa le va surâde din nou în curând și li se va face dreptate.

În cursul zilei de sâmbătă, 16 iunie, Leii pot primi informații importante sau pot discuta cu o persoană importantă despre viitorul carierei lor. De sâmbătă seara, atenția lor se va îndrepta spre persoana iubită și sfârșitul săptămânii se anunță a fi unul special.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top