Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Oana Hanganu. Racii își răsfață copiii

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Oana Hanganu. Racii își răsfață copiii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 iunie 2018. Peștii se mută în casă nouă, iar Racii își răsfață copiii și dau peste cap bugetul familiei din cauza asta.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Berbecii rezolvă probleme de familie. În cuplu domnesc gelozia și pasiunea, iar în relațiile aflate la început de drum se fac, prea devreme, planuri de viitor.

Taurii au rol de pacificator între rude și partenerul de viață: problemele apar dacă există resentimente sau reproșuri nerostite. În plan financiar, Taurii au astrele de partea lor.

Gemenii sunt foarte convingători și obțin tot ce doresc din negocieri și parteneriate. În weekend, o călătorie în doi ar putea fi cadoul perfect pentru persoana iubită.

Racii sunt dispuși să facă schimbările necesare în plan profesional pentru a câștiga mai mulți bani. Acasă, își răsfață copiii și dau peste cap bugetul familiei.

Leii au parte de afecțiune în cuplu, dar la locul de muncă pot fi victimele unor ”jocuri de culise”. În curând însă, li se va face dreptate.

Fecioarele preferă să discute cu prietenii despre schimbările pe care vor să le facă în carieră. Partenerul de viață se simte ignorat și, de aici, posibile certuri în cuplu.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 iunie 2018

Balanțele călătoresc sau sunt interesate de colaborări cu persoane și firme din străinătate. Nativii singuri își pot întâlni jumătatea cu ajutorul prietenilor sau al internetului.

Scorpionii investesc în imagine și promovare și sunt respectați și admirați la locul de muncă. Mai mult, unii dintre ei își găsesc sufletul-pereche într-un context profesional.

Săgetătorii care pleacă în vacanță trebuie să rezolve toate sarcinile primite, pentru a nu lăsa nicio restanță la serviciu. În plan sentimental și relațional sunt posibile schimbări pozitive.

Capricornii apreciază mai mult ca oricând timpul petrecut alături de partenerul de viață. Vor ca eventualele tensiuni sau probleme să fie depășite pentru ca relația ”să funcționeze”.

Vărsătorii primesc noi oferte de colaborare sau discută cu persoane care îi pot sprijini în carieră. În plan sentimental și relațional, șansa le surâde cu adevărat, inclusiv celor singuri

Peștii se mută în casă nouă, obțin o mărire de salariu sau un job mai bun, iar în relația cu persoana iubită au parte de armonie.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie 2018 este marcat de 3 evenimente astrologice importante:

  • 12 iunie: planeta Mercur intră în zodia Rac;
  • 13 iunie: Luna Nouă în zodia Gemeni;
  • 14 iunie: planeta Venus intră în zodia Leu.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top