Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii care pleacă în vacanță trebuie să rezolve toate sarcinile primite, pentru a nu lăsa nicio restanță la serviciu. În plan sentimental și relațional sunt posibile schimbări pozitive.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Săgetător anunță parteneriate profesionale de succes și comunicare excelentă în cuplu sau, pentru nativii singuri, o nouă relație sentimentală (posibil cu cineva din străinătate).

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

Schimbările în plan relațional sunt anunțate de Luna Nouă din data de 13 iunie care va avea loc în zodia Gemeni și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor. Luna Nouă poate aduce un nou partener sau poate aduce clarificări și un nou început în relația existentă.

În ajun de Lună Nouă, planeta Mercur va intra în zodia Rac și, până spre sfârșitul lunii iunie, îi va ajuta pe Săgetători să depășească orice tabu în relația sentimentală, iar în plan financiar să beneficieze de generozitatea partenerului de viață sau să primească finanțările solicitate pentru diferite proiecte.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

În ziua de 14 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leu și în ”casa Străinătății” din astrograma Săgetătorilor, aducând pentru nativii singuri o iubire de peste mări și țări, iar pentru cei care au, deja, pe cineva, mai multe șanse de a călători sau de a studia peste hotare.

Și, pentru că Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic”, prezența sa în zodia Leu le va purta noroc Săgetătorilor care susțin examene sau interviuri de angajare sau celor care au de rezolvat probleme denatură juridică.

În ziua de vineri, 15 iunie, Săgetătorii care se pregătesc pentru o călătorie trebuie să acorde o mai mare atenție sănătății, iar cei care pleacă în vacanță, ar fi bine să nu lase nicio restanță, nicio sarcină neîndeplinită la serviciu.

În weekend, s-ar putea ca banii pe care contează nativii să întârzie sau prețul pe care trebuie să îl achite pentru un produs sau serviciu să fie mai mare decât cel convenit anterior. Dar din punct de vedere sentimental, weekend-ul nu va aduce surprize neplăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top