Connect with us
Horoscop săptămânal 11 - 17 iunie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii au rol de ”pacificator” între rude și partenerul de viață: problemele apar dacă există resentimente sau reproșuri nerostite. În plan financiar, au astrele de partea lor.

Horoscopul săptămânii 11-17 iunie pentru zodia Taur anunță o perioadă dinamică, în care călătoriile, discuțiile cu frații și prietenii, negocierile în afaceri și examenele vor fi motive de mulțumire pentru nativi.

BERBEC | TAUR GEMENI | RAC LEU FECIOARA BALANTA | SCORPION SAGETATOR CAPRICORN| VARSATOR PESTI

În ziua de marți, 12 iunie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în sectorul Comunicării din astrograma Taurilor și le va accentua dorința de socializare, interesul pentru studiu, abilitățile de negociator și cheful de călătorii și distracție.

În același timp, le va armoniza relația cu frații sau cu prietenii apropiați, dar și cu vecinii și comunitatea locală. Mulți Tauri vor demara, în această perioadă, o importantă afacere pe plan local sau se vor implica în proiecte cu impact major în comunitate.

Luna Nouă din data de 13 iunie le va aduce noi șanse de a-și mări veniturile pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în ”casa Banilor” din astrograma generală a Taurilor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie 2018 Taur – Oana Hanganu

În ziua de joi, 14 iunie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Leu și în sectorul Casei și familiei din astrograma Taurilor, armonizând relația nativilor cu cei dragi sau accentuând dorința acestora de a-și redecora sau reamenaja locuința.

Totuși, pentru că în ziua de vineri, 15 iunie, Venus va forma un aspect tensionat cu Uranus, planeta Schimbării (acum, în Taur) s-ar putea ca familia să nu fie de acord cu toate opiniile sau deciziile. Acestora li se cere tact și răbdare pentru a nu ”pune gaz pe foc”.

În weekend, atmosfera din familie poate avea de suferit dacă nativii Taur nu-și fac timp pentru familie, ci se concentrează pe carieră și merg la serviciu sau își iau de lucru, acasă.

Probleme pot să apară și dacă între partenerul de viață și părinții nativilor există resentimente ascunse ori reproșuri nerostite. Ele pot ieși la lumină, iar Taurii vor avea rol de ”arbitru” sau, și mai bine, de ”pacificator”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top