Connect with us
Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Leii vor relaxare

Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Previziuni astrologice pentru aceasta saptamana. Iata ce zodii vor fi avantajate zilele urmatoare!

Horoscop saptamanal 15-21 august 2016

Berbec

Urmeaza o saptamana aglomerata pentru acesti nativi. Berbecii vor fi supusi unei perioade stresante, mai ales din cauza locului de munca. Se pot produce unele surprize in planul sentimental, acolo unde poate aparea o dragoste noua pentru cei care nu sunt intr-o relatie. Zile benefice: 16 si 18.

Taur

Pentru Tauri, este o saptamana in care pot intampina unele greutati in plan financiar. Se pot irosi sume de bani, asa ca nativii ar trebui sa aiba grija cum cheltuiesc si in ce investesc. In plan amoros, se poate produce o impacare neasteptata. Zile benefice: 18 si 19.

Gemeni

O saptamana incordata pentru Gemeni, care ar putea intra in tot felul de conflicte. Se pot certa cu cineva de la locul de munca, cu un prieten sau cu persoana iubita. Spre finalul saptamanii, primesc o veste neasteptata, care le da un motiv de bucurie. Zile benefice: 20.

Citeste si: Horoscop Urania

Rac

Racii sunt foarte tensionati si au tendinta sa fie foarte agresivi. Sanatatea le joaca feste si vor fi predispusi unor afectiuni care ar putea avea nevoie chiar de spitalizare! Partea buna este ca in planul financiar nu se anunta nimic negativ. Zile benefice: 15 si 17.

Leu

Leii vor sa se relaxeze, sa plece in concediu si nu mai au chef de munca. Au o atitudine delasatoare si nu reusesc sa duca la bun sfarsit ce si-au propus. Agitatie si in planul sentimental, unde unele relatii se pot rupe din senin. Zile benefice: 19 si 21.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top