Connect with us
Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Știri

Horoscop saptamanal 15-21 august 2016. Leii vor relaxare

Fecioara

Pentru nativii Fecioara, este o saptamana in care se concentreaza mult pe sentimente, pe relatia cu persoana iubita. Exista unele lucruri pe care vor sa le clarifice, dar risca sa fie dezamagiti. Zile benefice: 18.

Balanta

Saptamana marcata de situatii solicitante pentru Balante, care vor resimti din plin presiunea timpului. Apar unele dificultati in planul comunicarii si nu vor fi intelesi cum trebuie. Balante singure pot avea o aventura amoroasa. Zile benefice: 15 si 17.

Citeste si: Horoscop Voropchievici, 15-21 august 2016. O zodie renaste!

Scorpion

O perioada de mediatie pentru Scorpioni, care vor avea timp sa isi puna ordine in ganduri si sa isi stabileasca prioritatile. Cateva dificultati in planul financiar ii obliga sa isi infraneze poftele. Zile benefice: 20 si 21.

Sagetator

Sagetatorii sunt intr-o forma buna, atat din fizica, cat si psihica. Se simt incarcati cu energie pozitiva si au foarte multa ambitie in aceasta perioada, care este, totusi, una foarte aglomerata din punct de vedere profesional. Zile benefice: 16,17,19.

Capricorn

Capricornii se simt epuizati din punct de vedere psihic. Sunt suprasolicitati la locul de munca, iar nici planul financiar nu le da motive de bucurie. Au tendinta sa fie pripiti, sa ia decizii fara sa se gandeasca bine. Zile benefice: 21.

Varsator

Este o saptamana dedicata socializarii pentru nativii acestui semn zodiacal. Nu isi doresc sa petreaca timp singuri si vor sa stea cat mai mult cu persoanele dragi. Armonie in planul sentimental. Zile benefice: 18 si 20.

Pesti

Relatiile Pestilor au de suferit in aceasta saptamana. Totodata, unele probleme de sanatate, legate mai ales de sistemul cardio-vascular, le pot da batai de cap. Zile benefice: 17.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top