Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Capricorn. Capricornii au nevoie de cât mai mult timp petrecut în natură. Vezi și ce cristale îi ajută să se încarce cu energie.

Săptămâna 15-21 mai începe cu Luna chiar în Capricorn. Nativii acestei zodii își vor rezolva, rapid, problemele  trecute în agendă.

Apoi, organizați și eficienți cum sunt, se vor ocupa de restanțele colegilor. Șefii vor fi impresionați, ca întotdeauna, dar Capricornii vor fi recompensați spre sfârșitul săptămânii sau, mai sigur, săptămâna viitoare.

În 20 mai, Soarele va intra în zodia Gemeni și în „casa Profesiei” nativilor Capricorn, ajutându-i să obțină succesul meritat.

Deocamdată, în această „casă a Profesiei” se află Marte,”planeta Acțiunii”, care le dă nativilor energie și spirit de inițiativă, dar și rapiditate în luarea deciziilor și în îndeplinirea sarcinilor zilnice.

Dar „casa Profesiei” este și „casa Sănătății”,iar prezența planetei Marte aici este legată de un avertisment pe care Capricornii ar trebui să nu îl ignore:  ei au nevoie de relaxare și de odihnă!

Iar nativii care au probleme de sănătate vor beneficia din plin de ajutorul Soarelui, după data de 20 mai, când, așa cum spuneam, acesta va intra în zodia Gemeni.

Până în 20 mai, Soarele se află în zodia Taur, adică în „sectorul Iubirii” din astrograma Capricornilor. Aici va veni, în 16 mai, și Mercur, planeta Comunicării.

Asta înseamnă că viața sentimentală a Capricornilor va fi armonioasă, iar cei care sunt singuri, vor avea șansa de a întâlni pe cineva în timpul unei călătorii, la un spectacol, la o expoziție de artă sau cu ocazia unei competiții sportive.

Mai mult, și în această săptămână, planeta Iubirii, Venus, va rămâne în „sectorul Familiei”, ajutându-i pe Capricorni să se bucure de armonie și iubire acasă și să rezolve, cu tact, orice problemă care ar putea să apară.

Influențați de Venus, care este și „planeta Frumuseții”, Capricornii vor dori să cumpere câte ceva pentru casă.

Iar zilele de marți,miercuri și joi vor fi cele mai potrivite pentru „shopping”, pentru că Luna se va afla în zodia Vărsător și le va aduce, Capricornilor, noroc financiar. Capricornii vor avea bani și vor găsi oferte avantajoase.

Vineri și sâmbătă Capricornii își vor vizita frații sau vor sta la taclale cu vecinii, iar duminică, vor petrece toată ziua în familie. Atunci Luna  va ajunge în zodia Berbec, deci chiar în „sectorul Familiei” din astrograma Capricornilor. Important este ca nativii Capricorn să încerce să  petreacă mai mult timp în mijlocul naturii, pentru că acolo „își refac rezervele de energie”.

Cristalele sunt, de asemenea, „prietenii sănătății lor”. Ce cristale ar trebui să poarte Capricornii în această săptămână?

Cuarț verde pentru energizarea organismului și agată galbenă pentru stimularea sistemului imunitar.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-11T16:54:39+03:00 16:54

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More